Annonce
112

Unge mænd anholdt efter færdselsuheld

En hundepatrulje ledte efter en fjerde mand, der ifølge et vidne skulle have været i bilen. Arkivfoto: Nils Svalebøg
Annonce

Daugbjerg/Mønsted: Tre unge mænd blev lørdag aften anholdt, efter at de var kørt galt på Holstebrovej mellem Daugbjerg og Mønsted. Da politiet kom til uheldsstedet, ledte en hundepatrulje efter en fjerde mand, der ifølge et vidne skulle have været i bilen, men efter en sporsøgning konstaterede politiet, at der formentlig ikke har været en fjerde mand impliceret. De tre unge blev kørt til tjek på skadestuen.

Uheldet skete klokken 19.25, da bilen med de tre mænd - en 18-årig fra Thy og to 20-årige fra henholdsvis Mors og Thy - kom kørende mod øst og trak ud til overhaling på vejen et sted på strækningen mellem Daugbjerg og Mønsted. Under overhalingen mistede føreren herredømmet over bilen. Den kom ud i modsatte rabat og fortsatte ud over en skrænt og landede i et skovbryn. Det kunne være gået alvorligt galt, men heldigvis slap de tre unge uden alvorlige skader.

Ifølge vagtchefen ved Midt- og Vestjyllands Politi er der ny asfalt og ny afmærkning på uheldsstedet, så det har været tydeligt for føreren af bilen, at han foretog en ulovlig overhaling.

Politiet har sørget for, at der blev taget blodprøver på de tre. De havde ikke lyst til at snakke med politiet, så man skal nu i gang med at finde ud af, hvem af dem der har kørt bilen.

Folkebladet skrev i den første version af denne artikel på baggrund af politiets oplysninger, at de tre unge stak af ulykkesstedet og blev opsporet af en hundepatrulje. En læser har henvendt sig og fortæller, at de tre unge var ved bilen, da politiet ankom. Vi har spurgt Midt- og Vestjyllands Politi igen, og politiet fortæller nu, at de tre unge godt nok stikker af fra uheldsstedet, men vender tilbage til bilen og er på stedet, da politiet når frem. Hundepatruljen følger de unges spor, fordi et vidne mener, at der var en fjerde mand i bilen, men det har altså næppe været korrekt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce