Annonce
Læserbrev

Politik. Det skulle han aldrig have sagt!

Annonce

Læserbrev: Da Venstre (Danmarks liberale parti?) afholdt deres landsmøde i efteråret 2019 - et årsmøde hvor der samtidig skulle vælges en ny formand, hvilket ikke overraskende blev Jakob Ellemann-Jensen, skulle der selvfølgelig holdes en tiltrædelses tale.

I denne tale sagde den nye formand for Venstre (Danmarks liberale parti) følgende: Citat: "Der er to steder i verden, hvor man ikke kan udtale sig frit. Det ene sted er i Nordkorea, det andet sted er i Socialdemokratiet." Citat slut.

Jeg blev faktisk en smule forarget over udtalelsen i en iøvrigt udmærket tale, og det var jeg blevet, uanset hvilket andet parti, som havde været skydeskive for den efter min mening upassende bemærkning, som iøvrigt vakte stor moro i den liberale forsamling.

Nu er der så sket det, at Kristian Jensen med omgående virkning er blevet frataget samtlige tillidsposter i Venstre (Danmarks liberale parti???) fordi han netop har udtalt sig frit!

Jeg ved godt, at man ikke kan æde sine ord i sig igen, men mon ikke den gode formand har lyst til det, set i bagklogskabens uendelige klare lys?

Jakob Ellemann Jensen skulle ikke have udtalt sig om andre partier, når han selv bor i et glashus.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Politiet lukker stort landsmøde for spejdere - 300 deltagere må tage hjem før tid

Annonce