Annonce
Læserbrev

Politik. Endelig kom den nye finanslov!

Læserbrev: Danmark har fået en ny finanslov, hvor der er fokus på et både mere retfærdigt og et mere grønt Danmark, end det vi har set med den tidligere regering.

Vores nye finanslov viser tydeligt, hvilket Danmark vi nu skal have. Der er et løft til både velfærden og til et grønnere Danmark. Det viser sig helt konkret gennem, at der nu bliver: Flere pædagoger, flere sygeplejersker, et løft af psykiatrien, indsats mod social dumping, indsats mod voldsramte kvinder, ligestilling, gratis danskundervisning for at sikre en bedre integration, råd til at modtage 500 kvoteflygtninge – og sidst, men ikke mindst, en stor satsning på den grønne omstilling.

Allerede i næste år får folkeskolen 275 mio. kr. Ekstra. I år 2023 er beløbet steget til 800 mio. kr. Pengene skal gå til at ansætte flere lærere.

Ja tak, jeg er meget tilfreds, for denne finanslov tager ansvar for både vores klimaforandringer og for vores velfærdssamfund – hvor sikkerhedsnettet bevares for dem, som har brug for en særlig indsats! Husk på: Efter 6 måneder med en ny retning for Danmark, kan der ikke ske mirakler, men det her et skridt på rette vej!

Annonce
Mette Nielsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Tre år med collager

Annonce