Annonce
Læserbrev

Politik. Hvad er voksenmobning?

Læserbrev: Jeg bliver lige pludselig i tvivl om, hvorvidt jeg er voksenmobber, efter at have læst Dorthe Valentins læserbrev i VSF den 11. juni, da jeg ikke har afgivet mit kryds ved Mette Nielsen ved folketingsvalget den 5. juni, ligesom jeg på ingen måde kunne få mig selv til at støtte Mette Nielsens valgkampagne.

Jeg er godt nok ikke byrådskollega med Mette Nielsen, men jeg kan helt klar sige, at jeg på intet tidspunkt har følt, at jeg har kunnet stole på Mette Nielsen.

Ud over at jeg ikke har følt, at jeg har kunnet stole på Mette Nielsen, er det min opfattelse, at Mette Nielsen kun har tanke for sig selv, og ikke den befolkning, som hun repræsenterer i byrådet, og som hun skulle repræsentere, hvis hun var blevet valgt til Folketinget.

Hvorfor flere socialdemokratiske byrådsmedlemmer valgte side er jeg uvidende om, men de kan måske have det på samme måde som mig.

Hvis det er voksenmobning at ytre sin demokratiske holdninger, ja så er jeg også voksenmobber, ligesom alle andre der fremkommer med deres meninger incl. Mette Nielsen og Dorthe Valentin.

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF For abonnenter

Chancen kan komme - før man venter den: Emil Scheel nåede knap at varme op, før han skulle på banen

Viborg FF For abonnenter

Karakterbogen: Venstresiden og målmand scorer højest

Annonce