Annonce
Debat

Politik. Ingen planer om at lukke Trepas

Læserbrev: Lad os begynde med at fastslå, at der hverken er nuværende eller fremtidige planer om at lukke Trepas, og hermed beskyttet beskæftigelse i Viborg Kommune.

Målgruppen af borgere, som er i beskyttet beskæftigelse, er bred. Og det er langt fra alle, der kan fungere i en privat eller offentlig virksomhed under beskyttet beskæftigelse. Vi finder det væsentligt, at der et tilbud til borgerne, som i Trepas i Viborg Kommune, der i årtier har løftet en stor og vigtig opgave.

Trepas har måtte lave justeringer på grund af ændret ordretilgang til metalværkstedet og på grund af ændret tilgang af borgere, der visiteres til beskyttet beskæftigelse. Det har den daglige ledelse naturligvis reageret på.

Der er gennem en længere periode brugt mange ressourcer på at få tilstrækkeligt med opgaver, hvilket ikke er lykkedes. Derfor er andre typer af opgaver kommet til i afdelingen, en del er montage/pakke af metalemner. De berørte virksomheder er kontaktet, og Trepas vil tage en drøftelse omkring det fremtidige samarbejde.

Social- og sundhedsudvalget samt beskæftigelsesudvalget vil drøfte beskyttet beskæftigelse i Viborg Kommune på et fællesmøde i januar.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Så har jeg pludselig ansigt på to døde

Annonce