Annonce
Læserbrev

Politik. Mette Frederiksens mange løftebrud på udlændingepolitikken

Annonce

Læserbrev: Inden valget virkede statsministerkandidat Mette Frederiksen stålsat. Der ville ikke blive lempet på udlændingepolitikken på hendes vagt - påstod hun hårdnakket.

Men allerede under udarbejdelsen af det såkaldte forståelsespapir sammen med de Radikale, Socialistisk Folkeparti og Enhedslisten blev der givet tydelige og dybt alvorlige indrømmelser: Danmark skal nu tage imod 500 kvoteflygtninge årligt, udrejsecentret på øen for udviste på tålt ophold nedlægges, ydelserne til arbejdsløse indvandrerfamilier forøges betydeligt, og hjemsendelse af tidligere flygtninge vanskeliggøres.

Jeg må derfor helt ærligt konstatere, at Mette Frederiksen er ved at gennemføre en tro kopi af sin forgænger Helle Thorning Schmidts konsekvente løftebrudspolitik. Det er ikke bare bekymrende al den stund, at integrationen af ikke-vestlige indvandrere i forvejen halter gevaldigt.

For senest er det de syriske flygtninge og migranter, der for manges vedkommende har vist sig næsten umulige at integrere. Så nu stiger regningen nok engang, mens den offentlige sektor skriger på varme hænder både til børn og ældre. Istedet vælger Mette Frederiksen at prioritere ressourcerne på uintegrerbare migranter, mens et andet stort valgløfte - nemlig adgang til tidligere pension for de nedslidte – indtil videre altså også må vige til fordel for flere penge til ikke-vestlige indvandrere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce