Annonce
Læserbrev

Politik. Nu går der affald i den

Læserbrev: Regeringen barsler nu med nu med et forslag om, at vi alle skal til, at sortere vores affald i 10 forskellige typer. Fx har man langt om længe fundet ud af, at det ikke nytter, at blande metal, glas og hård plastik. Det var vi faktisk en del, der sagde, da vi her i kommunen gik i gang med sorteringen.

Naturligvis er det alt for omkostningsfuldt at skulle lave denne sorteringen centralt. Gad vide hvor mange procent af vores restaffald, der genbruges på nuværende tidspunkt. Sidst, Folkebladet skrev om dette, var det ikke specielt fremragende.

Sjovt nok er rådhuset først nu begyndt at sortere affald på den måde, vi andre har udført i flere år. Nu ender det med, at de må udvide det hele væsentligt. Hvad med den gamle bydel?

Ja, hvad med alle vi andre? Til sidst bliver det noget af en vognpark, vi skal have holdende. Måske bliver det muligt at købe en aflagt renovationsbil billigt.

Misforstå mig ikke. Vi skal alle gøre så meget for miljøet, som det er muligt. Men hele projektet har hele tiden, virket lidt underligt.

Jan Hagerup
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce