Annonce
Rundt om Viborg

Politik og hedehistorie på Kongenshus

Der er politiske oplæg og fortælinger om heden tirsdag her ved udkigstårnet ved Kongenshus Mindepark. Arkivfoto: Preben Madsen

Kongenshus: Der er politik, historie og fortællinger om hedens historie på programmet tirsdag eftermiddag den 13. august fra klokken 18.00 på Kongenshus Hede.

Her står vælgerforeningen Østfjends Venstre bag et arrangement ved udkigstårnet ved Kongenshus Mindepark. Her kan man møde Venstres folketingsmedlemmer Inger Støjberg og Kristian Pihl Lorentzen og medlem af regionsrådet i Region Midtjylland Ib Bjerregaard. Der holdes taler, og der er lagt an til politisk diskussion, og så skal det også handle om heden og hedens historie. Skovfoged ved Hededanmark, John Milther, kommer nemlig og fortæller om netop heden og dens betydning for den midtjyske velfærd.

Det koster 50 kroner at deltage. Der serveres grillpølser, kaffe og kage undervejs. Der har været tilmelding på forhånd. og både medlemmer og ikke medlemmer har kunnet melde sig til. Husk klapstol og eventuelt et lille bord, lyder opfordringen fra Østfjends Venstre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Tidligere byrådsmedlem for SF er død

Viborg FF For abonnenter

Målmand har bestået de første træninger med glans: - Det gør mig sindssygt glad

Annonce