Annonce
Læserbrev

Politik. Ros til Børne og Ungdomsudvalget i Viborg Kommune

Annonce

Læserbrev: Hurtig handling og rettidig omhu er nogle af de ord, jeg vil sætte på Viborg kommunes håndtering af en lidt teknisk tildeling fra en ellers udmærket finanslovsbeslutning.

På udvalgsmødet den 2. juni behandlede udvalget endnu engang udmøntningen af mere personale til dagtilbud. Efter en noget teknisk konstruktion betyder det, som jeg læser det, at der forventes at finde 4,5 mio kr. på mindre forbrug på de centrale konti og dermed får de fem mio. kr. fra budgetbeslutningen, der er trukket tilbage, ikke nogen betydning for de decentrale enheders normering. Det er mig ikke muligt helt at gennemskue regnestykket, men det lader til at det hele går op i en højere enhed, hvor der grundlæggende er tildelt det, der skal tildeles for 2020.

En god beslutning, der skaber ro og dæmper usikkerheden om den helt korte fremtid.

Tak for det - hurtig handling og rettidig omhu i en lidt uforudsigelig fremtid.

Vi i BUPL – Midtvestjylland - glæder os og ser frem til, at Viborg Kommune stadig er den kommune i vores område, der klart investerer mest i de 0-6- åriges levede liv i daginstitutionerne, også af egen lomme.

Nu ser vi frem til, at Viborg holder fast og ved næste budgetforhandling igen har fokus på dagtilbud, så førertrøjen kan bevares og måske endda lægge afstand til de øvrige kommuner i området.

Ivan Holck Jensen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

17-årig startdebutant var smadret til sidst: Fansene gav mig et boost

Annonce