Annonce
Læserbrev

Politik. Ubehersket udfald i byrådet

Læserbrev: Kære Allan Clifford Christensen. Dit ubeherskede udfald i går under det særegne byrådsmøde mod Elisabeth Lund kræver en kommentar.

At Elisabeth Lunds venlige gøren opmærksomhed på tidligere fremsendte kommentarer fra advokat Berit Holmstrøm og juraprofessor Peter Pagh kan opfattes som trusler, må jeg opfatte som udtryk for din manglende forståelse af hele substansen i den betændte sag.

Man skal både have evnen, men også viljen til at sætte sig ind i komplicerede sager og bør da rettelig være tak skyldig for hjælp hermed.

Flertallet af byrådet har slugt råt, hvad forvaltningen har frembragt. Må jeg anbefale dig at læse notat fra Codex advokater, som Karl Johan Legard har udbedt sig fra Codex, og som modtaget af forvaltningen den 3. februar 2020. Men jeg må på forhånd advare - det er på hele ni tætskrevne sider, så det kræver både vilje og evne at fordøje og forstå.

Må jeg også foreslå dig at aflægge vor smukke natur her ved Tjele Langsø et besøg. Din kommentar om, at det blot er en pløjemark, kan kun bunde i, at du aldrig har beset naturen her.

Bent Kiertzner
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: Coronarelaterede dødsfald i Italien stiger med over 700 på et døgn

Annonce