Annonce
Bjerringbro

Politiker inviterer til folkefest med flæsk og Tørfisk

Lørdag inviterer folktingspolitiker og søforkæmper Kristian Pihl Lorentzen til fest ved Ans Søbred. Fotos: Morten Pedersen/Morten Dueholm

Ans: Der bliver både Tørfisk, stegt flæsk og måske en lille smule valgflæsk, når det lokale folketingsmedlem Kristian Pihl Lorentzen (V) lørdag inviterer til folkefest ved Ans Søbred.

Dagens program byder på velkomst ved værten selv klokken 13, og derefter kører det derudaf med blandt andet øl- og ostesmagning, veteranbiler, hoppeborg, ponyridning, snobrød og trylleri ved Jesper Grønkjær.

Over to gange - klokken 15 og 16.15 - vil gruppen Tørfisk, der kalder sig selv Danmarks ældste boyband, underholde.

Senere på eftermiddagen vil folkefesten også få karakter af folkemøde om Tange Sø, som Kristian Pihl Lorentzen agter at bevare. Der vil fra klokken 16.50 være taler om søens fremtid ved Andreas Steenberg (R), Søren Gade (V) og værten selv, og klokken 17.15 serveres der stegt flæsk.

Hele dagen igennem vil der kunne købes forfriskninger hos den til anledningen opstillede pølsevogn.

Arrangør Kristian Pihl Lorentzen lægger i en pressemeddelelse vægt på, at der med lørdagens arrangement ikke er tale om en partipolitisk begivenhed, men om en søpolitisk markering af folkelig opbakning til bevarelsen af Tange Sø.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce