Annonce
Viborg

Pop-idol flytter til Viborg

Musikeren Morten Remar (nummer to fra venstre) flytter til Viborg. Arkivfoto: Michael Bager

Musikeren Morten Remar flytter til Viborg med sin familie.

Viborg: Viborgegnen får endnu en kendt borger i den nærmeste fremtid.

I et interview med Helsingør Dagblad fortæller musikeren og forfatteren Morten Remar, at han inden længe rykker fra Espergærde til et hus på Viborgegnen.

Morten Remar er kendt fra gruppen "Back to Back", som blandt andet har 80'er hittet "Jonathan" på samvittigheden. Udover en lang musikkarriere har han også lagt stemmer til tegnefilm og udgav i 2016 romanen "Amok".

Fremover er det i et stort og rummeligt hus på Viborgegnen, at han skal producere sin musik.

Årsagen til flytningen er ifølge interviewet, at man ønsker at komme tættere på den jyske del af familien. Morten Remars kone er fra Viborg, og det bliver et stort plus, at hun og parrets børn kommer tættere på bedsteforældre, fætre og kusiner.

- Det store plus for mit vedkommende er, at jeg som selvstændig kan arbejde hvor som helst. Jeg skal bare være i nærheden af et tog eller et fly. Fra Viborg kører man til lufthavnen i Karup på en halv time og derefter tager det 40 minutter at flyve til København. Jeg har en del jobs i København, siger Morten Remar til Helsingør Dagblad.

Flytningen sker med udgangen af juni.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF For abonnenter

Trænerlegenden Ove C. har altid set et kæmpe potentiale i Viborg FF: Vi blev kaldt de grå mus - men vi var de kloge og flittige mus, som kunne slå de andre

Viborg

Depeche Mode – lyden af min ungdom

Annonce