Annonce
Rejser

Pop-up-restauranter og temadage: Tivoli er klar til forår

Forår i Tivoli. PR-foto: Bax Lindhardt/Tivoli
Det bliver med corona-restriktioner, men Tivoli i København byder gæsterne indenfor til anderledes oplevelser i hovedstandens forlystelsespark. Tag på pop-up-restaurant og deltag i temadage.

Selv om et besøg i Tivoli ikke bliver helt, som det plejer, på grund af corona-restriktioner, så skorter det ikke på anderledes oplevelser. Besøgende vil blandt andet kunne deltage i 40 events, der byder på temadage. Her kan man være med til at fejre USA’s uafhængighedsdag 4. juli og Frankrigs nationaldag, bastilledagen, 14. juli. Derudover vil der være faste yogadage på Plænen fra juni til august, motionsløb og Champions League-finale på storskærm.

Jazz og Fredagsrock - forhåbentlig

Siden 1996 har Fredagsrock fyldt Tivoli, og forlystelsesparken forventer, at det vender tilbage senere på sommeren, hvis forsamlingsforbuddet tillader det. Indtil da bliver der arbejdet på en lang række andre musikoplevelser, som blandt andet International Jazz Dag i april, og fra maj er der jazz hver onsdag på Plænen.

Corona-restriktioner

Tivoli åbnede for sommersæsonen 27. marts. Den varer indtil 26. september.

I første omgang åbner Tivoli med alle udendørsforlystelser, men ikke med adgang til restauranter og underholdning i Salene. I stedet vil underholdningen senere kunne opleves på scenerne udendørs, og det vil være mulig at få takeaway ved forskellige spisesteder.

Med genåbningen følger krav om, at gæster fra 15 år og opefter skal kunne fremvise dokumentation for, at de er blevet testet negativ for covid-19 maksimalt 72 timer før ankomsten til Tivoli. Husk også ID.

Det er muligt at blive testet i Tivolis eget testcenter, hvor en test koster 50 kroner.

Husk, at der er krav om tidsbestilling til besøg i haven.

Ved udvalgte forlyster skal man på forhånd booke plads via den digitale forlystelseskø i Tivolis app.

Tivolis direktør, Susanne Mørch Koch, ser frem til at byde besøgende velkommen.

”I år sætter vi særligt fokus på gastronomi med op til flere nye restauranter. Forhåbentligt vender Fredagsrock også tilbage sammen med en lang række andre nye musikinitiativer, og vi har opfundet et stort antal nye kulturevents, hvor langt de fleste blot kræver en entrebillet for at deltage. Det er et propfyldt program, vi åbner op til 2.7 marts, og det i kombination med Danmarks genåbningsplan giver anledning til optimisme, selvom covid-19 stadig spiller en rolle,” udtaler hun i en pressemeddelelse.

Annonce

Michelin-gastronomi

På den gastronomiske side kan gæsterne forvente skaldyr, specialøl og Michelin-restauranter i pop-up-stil. Blandt andet rykker to færøske restauranter, begge med to stjerner i Michelinguiden, ind med en pop-up-restaurant i Det Japanske Tårn i løbet af sommeren.


Det er et propfyldt program, vi åbner op til 27 marts, og det i kombination med Danmarks genåbningsplan giver anledning til optimisme, selvom covid-19 stadig spiller en rolle.

Susanne Mørch Koch, Tivolis direktør, i pressemeddelelse


Blomster i Tivoli

131.950 styk forårsløg blomstrer i Tivoli. Ud af dem er cirka 85.000 tulipaner.

Der er udlagt cirka 6000 kvadratmeter rullegræs i Haven.

Foran Pantomimeteatret er der plantet en mark på 100 kvadratmeter med 24.000 påskeliljer.

I alt etableres 150 kvadratmeter hyacintmarker med 24.000 hyacinter.

3500 påske- og pinseliljer bliver plantet ud i krukker og fade.

20.000 forårsplanter bliver plantet i krukker, fade og bede.

131.950 styk forårsløg blomstrer i Tivoli.. PR-foto: Lasse Salling/Tivoli
Husk det nu. PR-foto: Bax Lindhardt/Tivoli

Derudover kan besøgende også se frem til en den nye forlystelse Villa Vendetta, der er et permanent scaryhouse med skuespillere (åbningsdatoen er endnu ikke fastsat). Der vil også være fejringer i forbindelse med, at tegneseriefiguren Rasmus Klump fylder 70 år. Senere på sommeren forventes det også, at festivalen Mad & Vin Festivalen rykker ind i parken, som også byder på en ny festival Tivoli Have & Blomster Festival fra 28. august til 5. september.

Der vil være fyrværkerishow hver lørdag i juni og juli med musik fra Elverhøj.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

Viborg FF-træner tripper efter at komme i sving - har en måned til at finpudse og skærpe superligaholdet

Viborg FF For abonnenter

Trænerlegenden Ove C. har altid set et kæmpe potentiale i Viborg FF: Vi blev kaldt de grå mus - men vi var de kloge og flittige mus, som kunne slå de andre

Viborg

Så blev det alligevel til en hvid hue

Annonce