Annonce
Kultur

Populær trio lægger vejen forbi Viborg med komisk juleshow

Linje 3 tager for tredje år i træk på danmarksturné med sit juleshow, hvor de tre akkompagneres af Trine Gadeberg. Pressefoto
Annonce

Viborg: Det er nærmest blevet en tradition, at den landskendte trio Linje 3 op til jul fylder spillestederne i hele landet med sit juleshow, hvor de tre akkompagneres af Trine Gadeberg. Juleshowet lægger også vejen forbi Viborg, hvor Tinghallen den 7. december bliver vært.

Trioen har spækket showet med alle de kendte julesange, mens Trine Gadeberg og Jan Glæsels populære orkester hjælper til med den helt rette stemning.

Sidste år var juleshowet overvejende musikalsk med en blanding af kendte og nye sjove julesange, men i år bliver showet krydret med sketches og gensyn med gamle klassiske karakterer.

- Det bliver uden tvivl årets sjoveste juleshow, lyder det fra folkene bag. Preben Kristensen, Thomas Eje og Anders Bircow mødte hinanden tilbage i 1979 på Aarhus Teater, og siden har de lavet en lang række landsturnerende live-shows. I 2012 var trioen tilbage som Linje 3 efter otte års pause med "Linie 3 Live", som var populært hos både anmeldere og publikum.

Det er tredje år i træk, at Linje 3 turnerer kongeriget rundt med sit juleshow.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce