Annonce
Rundt om Viborg

Poul Vistisen tager endnu et år i Sparkær IF

Sparkær IF og seniortræner Poul Vistisen har forlænget aftalen frem til 2020. Her er holdet fotograferet i forbindelse med lørdagens kamp mod Spøttrup Motion. Privatfoto

Sparkær: Efter lørdagens kamp mod Spøttrup Motion, som gav den sjette sejr af syv mulige, besluttede træner Poul Vistisen og Sparkær IF at forlænge samarbejdet, så det nu gælder til udgangen af 2020.

Dermed fortsætter han i sin tredje trænerperiode i Sparkær IF, der startede fra efteråret 2015. Første periode var fra 2005-2007, hvor han førte førsteholdet fra serie 5 til serie 3. Dernæst fra 2010-2011, og her førte han holdet fra serie 4 til serie 3.

I den nuværende periode har han formået at rykke Sparkær et niveau op, og siden han overtog i serie 4 i sommeren 2015, har førsteholdet på nær en halvsæson befundet sig på serie 3-niveau og en enkelt sæson i serie 2 (efteråret 2016). Nu peger pilen igen mod serie 2, og det er selvfølgelig spillernes fortjeneste, men så sandelig også Poul Vistisen, som har formået at skabe et godt fællesskab i klubben, uanset om du spiller på det ene eller andet hold, skriver klubben i en pressemeddelelse i anledning af forlængelsen.

Annonce

Står sammen

Og spillerne står sammen og bakker op om deres træner, som det fremgår af billedet:

- Der er fuld opbakning til Poul blandt spillerne. Vi respekterer ham, og han er god til at formidle sine budskaber og håndtere de mange unge spillere. Og så er han lydhør for nye forslag og har skabt en rigtig god stemning i klubben. Se bare på de resultater, han har skabt her, fortæller klubikon Daniel Brøns, der er formand for seniorudvalget.

Poul Vistisen var også klar til at forlænge:

- Jeg har ikke tænkt på andre muligheder, så det var et spørgsmål om en pause eller en forlængelse. Jeg føler mig rigtig godt tilpas her, og da der fortsat er opbakning fra spillerne, holdledere og klubben, var det ikke så svært at sige ja.

- Efter sådan en start på turneringen, går vi benhårdt efter at rykke op i serie 2, og her ser jeg muligheder for at udvikle holdet og spillerne yderligere. Vi har flere unge spillere, som stadig kan udvikle sig meget, så det bliver spændende, lyder kommentaren fra Poul Vistisen.

Ufs

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce