Annonce
Bjerringbro

Præsidentskifte i Kjellerup Rotary Klub

Præsident Svend Thue Damgaard modtager her klubbens nyistandsatte kæde. PR-foto
Svend Thue Damgaard er næste års præsident i Kjellerup Rotary Klub. Han afløser Karen Marie Ravn.

Kjellerup: For nylig blev der afholdt årsmøde i Kjellerups lokale Rotaryklub. Det betyder, at klubben nu per 1. juli har fået ny præsident i form af Svend Thue Damgaard.

Kjellerup Rotaryklubs nye bestyrelse består herefter af præsident Svend Thue Damgaard, præsident elect Lene Bjørklund, klubmester Christian Schmidt, kasserer og counsellor René Borup Jørgensen, sekretær og pastpræsident Karen Marie Ravn og vicepræsident Erling Clemmensen.

Annonce

Ungdomsudveksling genoptages

Klubben er en af de 279 klubber under Rotary Danmark og har sit faste mødested i Arena Midt. Verden over er der godt 35.000 klubber med i alt ca. 1,2 millioner medlemmer. Organisationen Rotary International blev oprindelig stiftet i USA i 1905.

Udryddelse af sygdommen polio, som næsten er fuldført, har været et af Rotarys store projekter siden 1983. En anden vigtig mærkesag er Rotarys ungdomsudveksling, hvor der på verdensplan hvert år sendes cirka 8000 unge til at andet land. Fra Danmark udsendes hvert år godt 200 unge, og der modtages et tilsvarende antal fra forskellige steder i verden.

Kjellerup Rotaryklub forbereder sig i det kommende Rotary år 2019-20 på at genoptage ungdomsudvekslingen, hvor unge udsendes gennem Rotary, men altid bliver rekrutteret fra familier, der ikke er med i Rotary.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF For abonnenter

Reportage fra mennesketomt fodboldopgør: Midtbyen levede, mens stadion lå øde

Viborg

Hospitalsledelsen kommenterer på 'stormvejr' i nyhedsbrev til medarbejderne

Annonce