Annonce
Sport

Presset økonomi får VHK til at opsige direktøren

Henrik Dahl er onsdag blevet fyret som direktør hos Viborg HK. Arkivfoto

Henrik Dahl er ikke længere direktør hos Viborg HK. Klubbens pressede økonomi har fået bestyrelsen til at opsige direktøren, og der vil ikke foreløbig blive ansat en ny.

Viborg: Det er ingen hemmelighed, at Viborg HK er presset økonomisk.

Klubben præsenterede i slutningen af 2018 endnu et negativt regnskab, og det får nu klubbens bestyrelse til at agere.

Onsdag eftermiddag har bestyrelsen meddelt direktør Henrik Dahl, at han er opsagt og stopper i klubben per dags dato.

- De fleste ved, at vi er presset økonomisk, og vi må rykke tættere sammen i bussen. De opgaver, som Henrik har varetaget, fordeler vi mellem medlemmerne i bestyrelsen, forklarer bestyrelsesformand Jørgen Hansen, som selv kommer til at overtage klubbens ledelse, mens bestyrelsesmedlemmet Jens Jakobsen bliver ny formand.

Nogle bestyrelsesmedlemmer kommer i samarbejde med cheftræner Jakob Vestergaard til at varetage den sportslige side, mens andre kommer til at overtage den økonomiske og salgsmæssige side, hvor man fortsat håber, at man kan øge klubbens indtægter.

- Vi vil gerne takke Henrik for tiden i klubben. Vi synes, at han har gjort et godt og stort stykke arbejde, men vi er nødt til at prøve noget nyt. Nu fordeler vi opgaverne mellem os, og der vil ikke foreløbig blive ansat en ny direktør, siger formanden, som mener, at det er rettidig omhu at skære organisationen til, så man i stedet kan fastholde klubbens sportslige niveau.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Cafe-foredrag om "De hvide busser"

Viborg FF For abonnenter

Et hårdt slag er blevet vendt på hovedet - målmand vil stå endnu skarpere til juli

Annonce