Annonce
Debat

Problemer i familieafdelingen er velkendte!

Annonce

Læserbrev: På baggrund af de seneste dages kritik i VSF af kommunens familieafdeling føler vi os nødsaget til at gøre opmærksom på, at det ikke er et ukendt problem for os i børne- og ungdomsudvalget.

Personligt har vi fået adskillige henvendelser, uafhængig af hinanden, med lignende kritikpunkter. Det har bl.a. foranlediget, at vi i udvalget har haft temadrøftelser om området, fået orienteringer fra forvaltningen og redegørelser på flere enkeltsager. Vi har holdt møder både med repræsentanter fra plejefamilierne og Socialpædagogernes Landsforbund. Nogle af os har sågar været i politikerpraktik indenfor familieområdet.

Forvaltningens orientering er taget til efterretning af udvalget. Ikke forstået som at vi tier og samtykker, men som at vi følger området tæt og er klar over, at problemerne har flere aspekter.

Politisk vil V og S fortsat have fokus på de forskellige kritikpunkter. Familieafdelingen er stedet, hvor trådene samles for vores udsatte børn, unge og familier. Det er et dyrebart område, som rummer nøglen til forebyggelse og tidlige indsatser. Fungerer familieafdelingen, reddes mange menneskeskæbner, og vi sparer penge på sigt.

Annonce
Viborg

Høst fordelene af hjemmearbejde

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Flid for et godt formål

Annonce