Annonce
Sport

Problemer med pegefingeren holder Viborg HK-profil væk fra landsholdet

Line Haugsted har problemer med en finger og skal have en indsprøjtning for at blive helt klar igen. Arkivfoto: Johnny Pedersen
Det er problemer med pegefingeren på skudhånden, der holder Line Haugsted væk fra den kommende landsholdssamling og testkampene mod Spanien.

Håndbold: Line Haugsted kommer ikke med i den nordiske landsholdsarmada, som Viborg HK i den kommende tid sender på internationale opgaver.

Tidligere søndag kunne Dansk Håndbold Forbund fortælle, at Haugsted udgik af landsholdstruppen, mens Sara Hald trådte til.

Og nu har VHK så fortalt, hvad der er årsagen til afbuddet.

Annonce

- Line Haugsted har igennem længere tid haft problemer med skudhånden og specielt pegefingeren, og i forbindelse med den seneste landsholdssamling blev hun i landsholdets regi gjort opmærksom på, at en injektion i fingeren kan være en mulighed for at afhjælpe de tiltagende smerter, skriver VHK, som efterfølgende har haft sin egen sundhedsstab til at vurdere fordele og ulemper ved indsprøjtningen.


Ud fra en helhedsvurdering og naturligvis i samråd med Line, der oplever tiltagende smerter, er et forsøg med injektion nu ikke blot en mulighed men en nødvendighed

Viborg HK


Og vurderingen er, at det er nødvendigt at gøre noget ved fingeren her og nu.

- Line Haugsted har trukket et stort læs både i klub- og landsholdsregi, og hun er udover fingeren også udfordret på en tå og en skulder, der skal tages hensyn til. Ud fra en helhedsvurdering og naturligvis i samråd med Line, der oplever tiltagende smerter, er et forsøg med injektion nu ikke blot en mulighed men en nødvendighed, skriver VHK, som forklarer, at indsprøjtningen gives tirsdag, hvorefter Line Haugsted ventes at skulle holde pause i 4-5 dage - og håbet er, at hun er tilbage i træning i uge 16, hvor VHK skal forberede sig til slutspilskampen mod Aarhus United.

VHK har fortsat seks spillere med diverse landshold. Carin Strömberg skal en tur i den svenske landsholdslejr, mens Kristina Jørgensen, Anna Kristensen, Laura Damgaard, Majbritt Toft Hansen og Ida-Marie Dahl skal med det danske landshold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Friis og Grønning om potentielt snarlig oprykning: - Vi vil stadig vinde vores egne kampe

Sport

Det stinker af superligafodbold - Viborg FF tilbage på sejrskurs mod Helsingør

Annonce