Annonce
Sport

Profil efter små knæproblemer: Det går efter planen

Christian Sivebæk fik en god time i mandagens testkamp og er klar til at jagte flere minutter, så han kan overbevise Jacob Neestrup (t.v.) om, at han skal spille mod Roskilde. Arkivfoto: Morten Pedersen
Christian Sivebæk sad over mod Vendsyssel på grund af små problemer med knæet, men det er ikke noget alarmerende, og han er klar til at jagte flere minutter inden sæsonstart.
Annonce

Horsens: Christian Sivebæk er normalt en af de helt store offensive profiler hos Viborg FF.

Han fik 45 minutter mod Randers i den første testkamp, men sad over i udekampen mod Vendsyssel.

Mandag fik han så godt en time mod Horsens i den tredje test, og selv om han efter kampen havde godt med is på knæet, så er det ikke noget alarmerende.

- Det er ikke noget alvorligt. Jeg havde lidt væske i hasen, som jeg skulle have fjernet. Det var derfor, at jeg ikke var med i weekenden, men jeg kunne allerede spille i dag, så det går efter planen, og jeg går efter at få flere minutter, inden vi skal i gang med sæsonen, sagde Christian Sivebæk.

Kantspilleren følte, at VFF sad på mandagens kamp, som blev afviklet på en meget tør og hård bane, hvor det dog lykkedes VFF at holde et pænt niveau.

- Det var en fin kamp, hvor vi fik minutter i benene, og det er det vigtigste lige nu, sagde han.

Annonce

Passer godt ind

Christian Sivebæk føler, at han er faldet fint ind i de nye tiltag, som Jacob Neestrup er i gang med at implementere.

- Der skal laves nogle ændringer, og det er op til mig at tilpasse mig, men jeg har også fået at vide, at jeg ikke skal pille det væk, som jeg er god til, så jeg synes, at det nye passer fint til mig, sagde Christian Sivebæk, som dog peger på, at der er lidt småting omkring presspillet, som skal ind på rygraden.

Og ifølge cheftræneren er Christian Sivebæk også en spiller, som han er glad for at have i arsenalet.

- Hvor stor en rolle, han kommer til at få, er helt op til ham selv og det, som han leverer. Jeg kender ham som en god gennembrudsspiller, og det er hans helt store styrke, så det handler om, at han skal være bedst, når det gælder, for så spiller han, sagde cheftræneren, som føler, at en spiller med Christian Sivebæks kompetencer passer rigtig godt ind i den 4-3-3-formation, som det ser ud til, at VFF kommer til at benytte sig af.

- Han passer rigtig godt ind, så jeg er glad for at have ham som en mulighed, sagde Jacob Neestrup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Adventistkirken i Viborg fylder 100 år

Annonce