Annonce
Kultur

Projekt Nørreås byggeønsker

Der er ikke meget plads i Nørreåskolens gymnastiksal, derfor Rolf Ebbesen og Tina Jakobsen og den øvrige styregruppe at kunne bygge et nyt multihus. Foto: Hanne Bliksted

Nørreåområdet: Ønskesedlen fra 'Ud i det blå med Projekt Nørreå' omfatter blandt andet et multihus med faciliteter til motion, omklædning og møder. Multihuset skal ligge i forbindelse med Nørreåskolens gymnastiksal.

Selvom projektgruppen allerede har en del ønsker, så er alle nye ideer meget velkomne på workshoppen 19. november.

I de tidligere omklædningslokaler indrettes køkken, gerne som kombi-udekøkken, så det også kan bruges i forbindelse med overnatning i shelters.

Shelters - helt eller delvist mobile, så de bruges til overnatning af både familier og hele skoleklasser. Shelters bygges omkring et trædæk, som kan overdækkes med et solsejl eller lignende, så området kan bruges til udeundervisning. Feltbiologisk udstyr skal være tilgængeligt.

Omkring pladsen etableres aktivitetsbane med fokus på balance og motion for folk til fods. Desuden etableres Bike'n Trail Park Nørreå, en én kilometer 'aktivitets flow bane' til både MTB og løb for både børn og voksne. Banen integreres i eksisterende atletikbane, så man både kan løbe og cykle på banen.

På ønskesedlen er også en kanolandingsbro og fiskeplads med biologisk feltstation ved Nørreåen.

Annonce
Annonce
Annonce
Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Se billederne: Stor fest i Tinghallen - her er alle Viborgs sportsmestre

Danmark

Mette F: Østdanmark skal betale mere for et land i balance

Sport

Løber bliver den første vinder af Folkebladets Årets Sportsnavn

Sport

Verdensmester og svømmenørd snupper Viborg Elites hæderspriser

Annonce