Annonce
Viborg FF

Purunge talenter belønnes med VFF-kontrakter

To unge spillere, som i denne sæson har gjort sig på Viborg FF's ungdomshold, skrev fredag under på en ungdomskontrakt med klubben. Arkivfoto: Johnny Pedersen
Viborg FF har skrevet kontrakt med 15-årige Carl Carøe Nygaard og 16-årige Jakob Vester Nielsen, som begge har gjort sig på klubbens ungdomshold i denne sæson.

Fodbold: Fredag eftermiddag meddelte Viborg FF på sin hjemmeside, at klubben har sikret sig papir på to helt unge talenter. 16-årige Jakob Vester Nielsen og den bare 15-årige Carl Carøe Nygaard.

Jakob Vester Nielsen kom til VFF fra FS Holstebro sidste sommer, og han har i denne sæson gjort sig på klubbens U17-hold, mens Carl Carøe Nygaard betegnes som en rigtig Viborg-dreng med fodbold-rødder i både Bruunshåb-Tapdrup/SVIF og Overlund GF.

Klubben skriver videre, at kontrakterne er en belønning for den flotte udvikling og det hårde arbejde, som de to spillere har været igennem.

Annonce

VFF tilbød hele pakken

Jakob Vester Nielsen skiftede til Viborg FF i sommer. I domkirkebyen kunne han forene gymnasielivet med fodbolden. At han kunne kombinere de to aspekter, vejede højt i hans beslutning om at flytte fra de faste rammer i en tidlig alder.

- Efter at jeg blev færdig med 9. klasse, ville jeg gerne satse mest muligt på min fodbold. Her kunne jeg få den fulde pakke i Viborg med gymnasiet, kollegie på Viborg Katedralskole og et professionelt fodboldmiljø i Viborg FF, siger Jakob Vester Nielsen til klubbens hjemmeside, inden han fortsætter:

- Selvom det selvfølgelig er tidligt at flytte hjemmefra som 16-årig og samtidig starte i en ny skole og fodboldklub, så har det føltes trygt og godt fra starten. At jeg er faldet godt til, har man også kunnet se på min fodbold, og jeg er meget stolt af den anerkendelse og tillid, som Viborg FF viser mig med en kontrakt, lyder det.


Det er helt fantastisk og noget, jeg har drømt om de sidste par år. Nu handler det om at udvikle mig op igennem rækkerne, så jeg forhåbentlig kommer til at spille inde på stadion i Viborg en dag. Det har også altid været en drøm.

Carl Carøe Nygaard, fodboldspiller


Talentchef Rasmus Stenild glæder sig ligeledes over den underskrevne aftale.

- Jakob er en hårdtarbejdende, tovejs, central midtbanespiller, der har gennemgået en markant udvikling siden sit skifte til Viborg FF. Hans store styrke ligger i, at han er i stand til at tage ansvar for sin egen udvikling, og derigennem er han en tydelig rollemodel for vores talentafdeling, fortæller Rasmus Stenild.

Annonce

Drømmer om kampe på stadion

15-årige Carl Carøe Nygaard er som nævnt lokal, og for ham er kontrakten med kløverklubben en drøm, som er gået i opfyldelse.

- Det er helt fantastisk og noget, jeg har drømt om de sidste par år. Nu handler det om at udvikle mig op igennem rækkerne, så jeg forhåbentlig kommer til at spille inde på stadion i Viborg en dag. Det har også altid været en drøm, fortæller Carl Carøe Nygaard, som er helt klar over, hvor han skal sætte ind.

- For at det skal lykkes, skal jeg blandt andet have fokus på at forbedre min fysik, men det skal nok komme. Jeg elsker i hvert fald at spille fodbold og er vildt stolt af, at jeg nu har fået en kontrakt med Viborg FF.

Også Carl Carøe Nygaard får rosende ord med fra klubbens talentchef.

- Carl er en teknisk dygtig spiller, der udviser en ekstraordinært stor glæde ved spillet. Carl besidder åbenlys flair for spillet, og trods sin beskedne størrelse er han altid i stand til at finde gode løsninger – både med og uden bold, siger Rasmus Stenild.

Carl Carøe Nygaard's kontrakt strækker sig i tre år, mens Jakob Vester Nielsen har fået papir på to år i VFF.

Annonce
Viborg For abonnenter

Plads til dobbelt så mange vandhunde efter 1. august: Viborg Svømmehal er klar til flere gæster efter nedlukning

Danmark

Tirsdagens coronatal:Yderligere 810 personer er testet coronapositive

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Borgerne har fået ny GPS: Anja kan forklare sammenhængen og vise vej i det kommunale system

Viborg For abonnenter

Efter megen snak om rå beton fik viborgenserne selv syn for sagen: Peak 12 blev godt modtaget af gæsterne

Viborg

Viborgs vandrette elevator er snart på skinner igen

Sport For abonnenter

Viborg HK fik en kæmpesejr og et godt udbytte med hjem fra Tyskland

Viborg FF For abonnenter

Bagkanten: Nederlaget til FCM var et sundt virkelighedstjek

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Viborg FF

Karrieren sluttede i Viborg - skadesplaget midtbanespiller siger stop

Rundt om Viborg For abonnenter

Opfordring fra naturfredningsforening: Fjern dæmningen og byg en bro

Sport

Mens du sov: Kajak-Emma klar til semifinale, dansk bryde-nedtur og ny verdensrekord

Kultur For abonnenter

Dagens magasinfund: Bronzealderens krigere

Debat For abonnenter

I ferien blev jeg atter mindet om, hvor glad jeg er for at være dansk

Viborg

Landboforeninger i offensiven om vandplaner: Problemerne skal løses lokalt og i fællesskab

Annonce