Annonce
112

Pusher viste falske lønsedler til bilforhandler: Taget i bedrageriforsøg og narkobesiddelse

Nu er den 46-årige mand dømt ved Retten i Viborg. Og han havde andet og mere på samvittigheden end bedrageriforsøget ved bilforhandleren. Arkivfoto.
En 46-årig mand fra Viborg er netop blevet idømt 10 måneders fængsel for bedrageriforsøg, dokumentfalsk og besiddelse af store mængder narko.

Viborg: Det var en låneudbyder hos en bilforhandler i Silkeborg, der fattede mistanke til en 46-årig mand fra Viborg, som nu er idømt 10 måneders fængsel.

I september 2017 ville manden købe en bil, og til det skulle han bruge et lån på 209.000 kroner. I den forbindelse brugte han i bilforretningen falske lønsedler og falske skatteoplysninger, men den gik altså ikke.

Det var nemt for Retten i Viborg at konkludere, at dokumenterne var falske, da de blev holdt op imod mandens ægte årsopgørelse fra året før. Alligevel nægtede den 46-årige viborgenser sig skyldig.

Annonce

Halvdelen betinget

Bedrageriforsøget og sagen om dokumentfalsk var ikke det eneste, manden havde på sin samvittighed.

Nytårsdag i 2018 blev han nemlig taget i besiddelse af godt 26 gram amfetamin og 92 gram hash. Stofferne var både på mandens bopæl i Viborg og i en ejendom i Dollerup, som han ejede. Dagen efter blev han taget på tankstationen Circle K på Indre Ringvej i Viborg med 18 gram kokain og 91 gram hash.

Den 46-årige nægtede sig skyldig i alle sagens forhold - undtagen et enkelt, der handlede om, at han i februar var blevet taget i besiddelse af 1,6 gram kokain til eget brug.

Manden fik sig en fængselsstraf på 10 måneder for bedrageriforsøg, dokumentfalsk og besiddelse af de euforiserende stoffer. Halvdelen af straffen skal afsones med det samme - den anden halvdel blev gjort betinget med en prøvetid på et år.

Desuden konfiskerede retten de mange stoffer, nogle digitalvægte til at veje narko med og en enkelt smartphone.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Klar tysk melding om grænseåbning: Åbne sluser til Poetzsch og Calle fra 15. juni

Annonce