Annonce
Viborg

Quickpot skifter navn til Quickpoint – og giver prisgaranti

Quickpot begyndte for 27 år siden i Viborg - siden er der kommet yderligere 27 værksteder til. Arkivfoto
Værkstedskæde Quickpot skifter navn til Quickpoint og ændrer samtidig sin visuelle identitet med nyt logo.
Annonce

Viborg: I 1993 åbnede Quickpot sit første værksted i Danmark – nærmere bestemt Viborg.

27 år senere ligger hovedkontoret stadig i Viborg, og der er kommet yderligere 27 værksteder til rundt omkring i Danmark.

Men det er ikke kun antallet af værksteder, der er vokset. Serviceydelserne er også blevet flere, og netop derfor var tiden også inde til at ændre navn og logo, mente ledelsen i Quickpot.

- Navnet Quickpot tog udgangspunkt i udskiftning af udstødningsrør og lydpotter, og ordspillet gav rigtig god mening. Men nu er der gået 27 år, og lydpotterne fylder meget lidt på vores full-service værksteder, så derfor vil vi gerne have et navn og logo, som både illustrerer, at vi er en moderne virksomhed og samtidig viser vores værdier, siger direktør Steen Haugaard Fransen i en pressemeddelelse.

Han lover samtidig at indføre en ny prispolitik.

- Kunderne vil altid få det bedste tilbud og pris hos os. Vi går under alle værkstedspriser, som udføres inden for konkurrerende værksteder i samme kommune, lyder det.

På personalefronten betyder ændringen ingenting. Så mens implementeringen af Quickpoint-navnet og det nye logo allerede er i gang hos værkstederne over hele landet, vil det være de samme ansigter, men kan møde på værkstederne.

Sådan ser det nye navn og logo ud for virksomheden, der nu kalder sig Quickpoint.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

En farlig mand har sagt farvel - en hurtig afslutning på et rigtig godt kapitel

Annonce