Annonce
Håndbold

Rækkens eneste ubesejrede hold: SIK-herrer stormer fremad

SIK har endnu ikke tabt i dette halvår. Arkivfoto: Morten Pedersen
Det kører bare for Søndermarkens IK's 3. divisionsherrer. Tirsdag aften hentede de en stensikker udesejr mod Lemvig, som forud for opgøret blot havde tabt en enkelt kamp.
Annonce

Lemvig: Søndermarkens IK spillede ikke just prangende, men det var heller ikke nødvendigt for at besejre tirsdagens modstander fra Lemvig. Trods grus i maskineriet vandt viborgenserne komfortabelt med 20-28.

SIK kom bedst fra start. Forsvaret stod ikke godt, men en velspillende Michael Amtrup i målet var hovedårsagen til, at SIK efter et kvarter var foran med 10-5. I den periode havde Amtrup hevet imponerende ni redninger op af hatten.

Ifølge SIK-træner, Steen Sinding, stod det hurtigt klart, at de blåklædte var det bedste hold, og kun en svigtende koncentration var skyld i, at det blot stod 11-15 ved pause.

- Vi har det med at miste koncentrationen, når vi er klart bedre end de andre. I dag gjorde det, at vi aldrig fik slået det store hul, sagde Steen Sinding.

- Anden halvleg blev lidt det samme. De fik for mange lette mål, men heldigvis blev vi ved med at score i den anden ende. Vi holdte afstanden på fire-fem mål gennem hele kampen, og så trak vi fra sidst, fortalte Steen Sinding, som dog kan tage flere gode ting med ind til de sidste kampe inden jul, hvor to af rækkens øvrige tophold venter.

- Vi er blevet mere tålmodige i vores angrebsspil, og vi fik scoret en del mål fra stregen, hvorfra der også blev trukket en del straffekast. Det så rigtig godt ud, når vi havde tålmodighed i spillet, slog Steen Sinding fast.

SIK placerer sig aktuelt som samlet 2'er i 3. division på trods af, at de har spillet to kampe færre end de andre tophold. Derudover har SIK, som det eneste hold, endnu ikke prøvet at gå fra banen uden point.

Kigger i for alvor mod toppen nu?

- Vi har stadig benene solidt plantet i den jyske muld. Men det er klart, at når vi kan ligge, hvor vi gør efter otte kampe, så vil vi rigtig gerne være med i den sjove ende. Vi må se, hvor langt det rækker. Men vi er skrøbelige. Et par skader, og så kan det være os, der hænger med mulen.

- Vi tager en kamp ad gangen, som Wozniacki ville have sagt, lød det grinende fra Steen Sinding.

Lemvig Håndbold 2 - Søndermarkens IK 20-28 (11-15)

Håndbold, 3. division, herrer

Mål for SIK: Mads Nielsen 8, Anders Aalkjær 5, Jonas Kroghsgaard 4, Steffen Stenholt 3, Rasmus Sørensen 3, Morten Post 2, Jens Peter Kjeldsen 2, Christian Martinussen 1

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce