Annonce
Rundt om Viborg

Rødding-borgere har mange ideer til at udvikle deres by

Der var stor opbakning til mødet om, hvordan man skal videreudvikle Rødding. Privatfoto

Rødding Lokalråd samlede fuldt hus til et møde om, hvordan man skal gøre Rødding endnu bedre. Der var god stemning og stort engagement.

Annonce

Rødding: Der var fuldt hus, da Rødding Lokalråd kaldte til et møde om, hvordan man skal udvikle Rødding og gøre landsbyen til et endnu bedre sted at bo. Mødet blev holdt i sognehuset Arken, og det var præget af en rigtig god stemning og et stort engagement, fortæller lokalrådet.

Deltagerne fik mulighed for at tale sammen om, hvilke aktiviteter og projekter, som de ønsker, at man får sat i gang, så byen kan blive endnu bedre.

På forhånd havde man haft mulighed for at aflevere forslag, og alle forslag blev vendt, og mange blev tilføjet. Til sidst havde lokalrådet et godt billede af, hvilke projekter og aktiviteter der havde stor opbakning.

Fælles for mange forslag og kommentarer var et ønske om at forbedre mulighederne ved Rødding Sø. Søen, der blev genskabt for nogle år siden, er af stor betydning for Rødding både som rekreativt område og som et aktiv for byens tiltrækningskraft. Der er et stort ønske om at forbedre stien rundt om søen, og der er også mange gode forslag til nye aktiviteter omkring søen.

Andre forslag koncentrerede sig om, hvordan man skaber endnu mere fællesskab i byen, og hvordan det gøres endnu lettere for tilflyttere at blive en del af fællesskabet.

Deltagerne havde mulighed for at melde sig til at bidrage til de konkrete forslag, og det benyttede mange sig af.

På forhånd havde mange afleveret forslag til nye aktiviteter og initiativer i byen, og de blev diskuteret sammen med de nye forslag, der kom på bordet i løbet af mødet.
Annonce

Indkalder til startmøder

Kim Bloch fra lokalrådet fortæller, at lokalrådet nu vil lægge resultatet af drøftelserne på borgermødet op på hjemmesiden roddingviborg.dk, og at der bliver indkaldt til startmøder for de aktiviteter, der var så stor tilslutning til, at man kunne nedsætte en projektgruppe. Lokalrådets bestyrelse vil arbejde med at kommunikere de øvrige foreslåede ideer ud og vil koordinere arbejdet med dem, fordi det giver god mening at gennemføre flere af ideerne under et.

På hjemmesiden kan man snart se den prioriterede aktivitets- og projektliste. Når der er tilstrækkelig stor tilslutning, vil man løbende kunne realisere dem gennem en aktivitets- eller projektgruppe. Prioriteringen er et udtryk for den vægt, som mødedeltagerne lagde på de enkelte forslag, men forslagene kan realiseres i den rækkefølge, der er tilslutning til dem.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce