Annonce
Rundt om Viborg

Røddinghus holder film-premiere

Rødding præsenteres i en ny markedsføringsfilm. Her ses Rødding Sø endda med storkebesøg, men storken er dog ikke blevet fastboende i Rødding. Arkivfoto: Jens Frandsen
Annonce

Rødding: Rødding og flere andre landsbyer i Viborg Kommune er med i et film-projekt, som Landsbysammenslutningen i Viborg har taget initiativ til. De deltagende landsbyer har hver fået mulighed for at lave en professionel markedsføringsfilm af deres by.

Rødding-filmen får premiere ved et arrangement i Røddinghus på mandag den 26. juni, som Lokalrådet inviterer til. Filmen vises forinden ved et arrangement på Nytorv i Viborg i forbindelse med Snapsting lørdag den 24. juni klokken 10. Her er alle naturligvis også velkomne til at se filmen, men man kan altså også tage til den lokale premiere i Røddinghus mandag klokken 17.30, hvor lokalrådet håber at se rigtig mange Rødding-borgere.

Man begynder med at fortælle om filmen og vise den, og derefter serverer lokalrådet en børnevenlig aften-menu.

Lokalrådet har haft en arbejdsgruppe ved navn Rødding Filmcrew til at deltage i arbejdet med at lave filmen. Optagelserne har resulteret i en tre minutter lang film, som også er lavet i en kortere udgave på et minut. Filmholdet har været mange steder i Rødding for at optage. Blandt andet er byens børnehave, dagplejere og skole er med for at illustrere "det gode børneliv" i byen.

Tilmeldingsfristen til filmpremiere-arrangementet udløb i øvrigt fredag.

Annonce
Annonce
Viborg

Faldende elevtal skyld i nedskæringer

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Man gjorde Viborgs børn fortræd

Annonce