Annonce
Viborg

Røde Kors: Vi mangler møbler til unge, der har studiestart

Røde Kors efterspørger flere ungdomsmøbler til deres butikker, så nye studerende kan købe SU-venlige møbler. Foto: Røde Kors

Viborg: Lige om lidt starter tusindvis af unge på et nyt studie og skal flytte hjemmefra eller i ny bolig. De mangler måske en sofa, en seng eller gryder og pander. Men det kan være en dyr affære at flytte.

Derfor opfordrer Røde Kors nu alle til at rydde op i hjemmet og donere møbler og køkkenting, som kan få nyt liv i et andet hjem.

- Vi får allerede mange fine møbler og genstande fra folk, men vi vil gerne modtage endnu flere, så flere unge har mulighed for at skabe sig et billigt og hyggeligt hjem. Lige nu mangler en række af vores butikker en masse ungdomsmøbler, siger chef for genbrug i Røde Kors, Tina Donnerborg.

Genbrug er et hit blandt danskere, især de unge. En analyse foretaget af Advice for Røde Kors viser, at unge mellem 18 og 35 år er dem, der går mest i genbrugsbutikker.

Stigningen afspejler en voksende interesse for at aflevere og købe brugte ting. Og Røde Kors forventer, at især møbelsalget vil stige yderligere op til studiestart.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Kørte gennem landsby med 101 kilometer i timen: 37-årig i fængsel efter vanvidsture på Viborg-egnen

Viborg

Vinteren starter i august

Annonce