Annonce
Sport

Røjkjær tager til Esbjerg: Underligt at skulle sige farvel

Nicklas Røjkjær har optrådt som VFF-spiller for sidste gang, da han er blevet solgt til Esbjerg. Arkivfoto
Esbjerg FB har købt VFF´s Nicklas Røjkjær. Han er blevet udstyret med en fireårig kontrakt i superligaklubben, som skal spille europæisk i den kommende sæson.
Annonce

Viborg FF: Da Nicklas Røjkjær kom til Viborg FF i januar 2018 fra FC København, var det et spændende ungt talent som kom til klubben. Her fik han en toårig kontrakt, som stod til at udløbe ved årsskiftet.

Det kommer den ikke til, for superliga-klubben Esbjerg FB har købt den 20-årige midtbanespiller fri af sin kontrakt med VFF. Det oplyser begge klubber på klubbernes respektive hjemmesider.

Nicklas Røjkjær nåede 37 kampe og seks mål i den grønne trøje, og han fortæller til VFF´s hjemmeside, at det ikke har været nemt at skulle sig farvel.

- Det er mærkeligt at skulle sige farvel til Viborg efter halvandet år i klubben. Jeg har oplevet både op- og nedture i min tid som Viborg-spiller, men jeg har fra første dag følt mig velkommen. Det har været en fornøjelse at være i klubben til både kamp og træning, men tiden er kommet til et nyt kapitel i min karriere, siger han.

Han lægger også vægt på, at muligheden for at spille i Superligaen alligevel har fået ham til at skifte til sidste sæsons bronzevindere.

Annonce

VFF har været glade for Røjkjær

Selvom Røjkjærs VFF-karriere ikke nåede at blive specielt lang, har de to parter været glade for samarbejdet. Klubbens sportschef, Jesper Fredberg, ønsker Nicklas Røjkjær held og lykke.

- Vi har været rigtig glade for Nicklas, som har været igennem en god udvikling hos os siden sit skifte fra FCK i januar 2018. Han har bidraget positivt i sin tid i Viborg, og er nu klar til et skifte til en klub, der skal spille europæiske kampe i den kommende sæson. Vi ser det som en god mulighed for alle parter, og ønsker Nicklas et stort held og lykke med fremtiden, siger han til VFF´s egen hjemmeside.

Salget af Nicklas Røjkjær er VFF´s første salg i dette transfervindue, hvor der også er forsvundet en del spillere, som har haft kontraktudløb. Der er endnu ikke blevet præsenteret nogen nye spillere i VFF-truppen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Butikschef vender tilbage til Wagner

Annonce