Annonce
Viborg

Radikale Venstre igen ude af trit med virkeligheden

Annonce

Læserbrev: Radikale Venstre har stillet til forslag, at det kun må være uddannede pædagoger, der skal varetage pasningen af landets børn i institutionerne, men hvert år står de unge efter en gymnasieuddannelse og ønsker et sabbatår, hvor de ønsker at tjene nogle penge. Denne mulighed bliver forhindret, hvis Radikale Venstre skulle få gennemført kravet om uddannede pædagoger.

Det er ude af trit med virkeligheden, når man tror, at man absolut skal være uddannet pædagog for at passe børn, og mon ikke Radikale Venstre skulle huske på, at børnenes forældre heller ikke er uddannede pædagoger, og de fleste klarer det vist ganske udemærket.

Naturligvis skal der være uddannede pædagoger i en børneinstitution, men lad dog de unge få timerne til at hjælpe med pasningen. Det ligge jo lidt i ordet pædagogmedhjælper, at man kun går til hånde med det, der ikke kræver det store ansvar.

Så stor en opgave er det heller ikke at passe børn, at vi nu kun skal have specialister til opgaven. Hvad gør man så med dagplejemødre? Kræver en uddannelse?

Lad nu hverdagen gå sin gang og stop den politiske korrekthed, hvor hele samfundet skal ændres og specialiseres, før vi kan være til.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce