Annonce
Viborg

Radioen og bryghuset inviterer på virtuel fredagsøl

Fredag eftermiddag kan du - virtuelt, naturligvis - skåle med Radio Viborg-værterne og Viborg Bryghus, som inviterer på online-øl til at slutte arbejdsugen af. Fotos: Pressefoto/Morten Dueholm.
Radio Viborg og Viborg Bryghus inviterer alle til at runde ugen af med en omgang "virtuel fredagsøl". Live på Facebook med prominente gæster og musik.

Viborg: Mange plejer måske lige at lukke ugen ned og ønske hinanden god weekend med en fredagsøl. Det kan være sammen med kollegaerne eller vennerne. Men uanset hvad, så er der jo for tiden lukket for den slags, da vi jo på grund af corona-risikoen skal holde fysisk afstand.

Men hvorfor så ikke invitere alle til at deltage i en omgang virtuel fredagsøl?

Sådan tænkte Radio Viborg-værterne Peder Toft og Malene Rind forleden, og så greb det hurtigt om sig. Viborg Bryghus elskede idéen og alle de gæster, man har spurgt til at være med, har sagt ja.

Rent praktisk, så foregår det ved, at de to radioværter sætter sig - med omkring to meter afstand - i hyggelige omgivelser og sender live-tv på Facebook og Viborgfolkeblad.dk fredag eftermiddag klokken 16.30. Der bliver åbnet en kold øl - Grøn Viborg fra det lokale bryghus, naturligvis. Og så vender man lige verdenssituationen, som man normalt ville gøre det over en fredagsøl.

Prominente gæster

Gæsterne vil deltage via Skype, så alle corona-forbehold er taget. Det bliver blandt andet til en snak med Viborg FF-anfører Jeppe Grønning om hans initiativ #støtdemderstøtteros, samt hvor rastløs han er ved at blive, mens han ikke kan spille fodbold.

Gæstelisten tæller også direktør for Viborg Bryghus, Kasper R. Nielsen og handelschef Helle Sørensen fra Vi Er Viborg. Samt borgmester Ulrik Wilbek, der for tiden må undvære den ølklub på Latinerly, han er formand for.

Også tidligere Viborg-borgmester og nuværende formand for Det Konservative Folkeparti, Søren Pape Poulsen, har sagt ja til en lille snak, før der ønskes god weekend. Og så krydres det hele med musik, da musikeren Morten Remar, kendt fra gruppen Back to Back og som soloartist, spiller i sit hjemmestudie.

Virtuel fredagsøl sendes direkte på Radio Viborgs Facebook-side og på Viborgfolkeblad.dk fredag eftermiddag fra klokken 16.30 og omkring 30-45 minutter frem.

Annonce
Viborg

Tag kandidattesten til kommunalvalget her

Viborg FF For abonnenter

Genlæs livebloggen: Viborg FF lammetævede AaB i Aalborg

Rundt om Viborg

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Mandagens coronatal: 1411 nye coronasmittede - højeste tal i efteråret

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

Så kom sejren - Viborg FF tævede AaB i vanvittigt målorgie

Viborg FF For abonnenter

Karakterbogen: Flyvende hollændere og mange andre gode Viborg-præstationer

Sport

Spillere tager afstand fra stenkast mod fanbus

Livsstil

Ambulancer er under hårdt pres, men udrykninger til livstruende tilfælde holder tiden

Debat

Slår for mange børn sig på vores folkeskole?

Viborg For abonnenter

Kloge Camille brugte flere ungdomsår isoleret på værelset: Nu knokler hun i timevis med den ko-passion, hun fik ro til at finde

Viborg FF

Fodboldbrag i Aalborg: Viborg-fans angrebet med sten

Rundt om Viborg

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Alarm 112

De pårørende er underrettet: Det var en 29-årig mand fra Tjele, der mistede livet på Kjellerupvej - vidner så ham slingre

KANDIDATTEST

Ved du, hvem du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Rundt om Viborg For abonnenter

Lokal politiker er optimist: Hjarbæk Fjord vil med de rigtige løsninger få det bedre over de kommende 10-15 år

Sport For abonnenter

Serieoverblikket: Stor spænding inden sidste runde

Viborg

Salg af byggegrunde: Rekorden er - nok - slået

Annonce