Annonce
Sport

Randers blev kvast på 25 minutter - Viborg FF's jyllandsseriehold fik en drømmestart

Viborg FF's jyllandsseriehold fik en fremragende start på sæsonen med en hjemmesejr over Randers Freja. Arkivfoto: Morten Dueholm

Jyllandsserien: Viborg FF's jyllandsseriehold skulle kun bruge 25 minutter på at ordne sæsonens første modstander.

Godt halvvejs i første halvleg førte VFF allerede med 3-0 og havde reelt afgjort sæsonpremieren mod Randers Freja.

Selv om Randers Freja fik reduceret, så endte det med en sikker 4-1-sejr, hvilket betød, at det var en decideret begejstret træner, som folkebladet fangede efter kampen.

- Drengene gjorde det bare så godt. De fortsatte de gode takter fra træningskampene og gjorde præcis, som vi havde aftalt, så jeg er bare mega tilfreds, sagde René Kjærsgaard.

VFF fik ellers en lidt skæv start på kampen, da Randers lidt overraskende spillede med mange lange bolde. Det blev dog justeret til i løbet af få minutter, og så begyndte det velspillende Viborg-hold ellers at drive rundt med Randers-spillerne.

- Det var ikke noget dårligt hold, som vi mødte, men vi pressede dem fuldstændig og scorede efter nogle mega gode opspil, hvor vi viste, hvad vi har terpet på træningsbanen, sagde træneren.

Han var glad for, at VFF på den måde kom godt i gang med en sæson, hvor målsætningen er at vinde rækken og kvalificere sig til jyllandsserie 1.

- Det betød rigtig meget, at vi fik den gode start, hvor vi byggede videre på den gode optakt. Jeg kan nærmest ikke sætte en finger på noget som helst, sagde René Kjærsgaard.

Viborg FF-Randers Freja 4-1 (3-1)

Fodbold, jyllandsserien

Mål: 1-0 Theis Sønderby (13.), 2-0 Kim Stidsen (18.), 3-0 Kim Stidsen (24.), 3-1 (26.), 4-1 selvmål

Udvisninger: VFF 1x10 min

Kampens spiller for Viborg FF: Patrick Vendelbo

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg HK For abonnenter

Karakterbogen: Flere spillere scorer højt efter forgæves fight

Annonce