Annonce
Viborg FF

Randers FC viste Viborg FF forskellen på Superligaen og 1. division

Viborg FF spillede en god træningskamp mod Randers FC - men gæsterne var en tand skarpere. Foto: Morten Dueholm
Viborg FF matchede Randers FC rigtig godt i torsdagens træningskamp, men Randers FC scorede på chancerne og vandt kampen på Kirkebækvej.
Annonce

Viborg: Randers FC slog torsdag eftermiddag Viborg FF med 4-2 i en træningskamp på Kirkebækvej.

Men cifrene fortæller langtfra hele historien om kampen.

Det var nemlig i store perioder Viborg FF, som dominerede kampen totalt. VFF spillede rigtig god bold, fik Randers til at løbe mange meter og skabte også flere store og gode muligheder.

VFF var også foran to gange, men i den sidste ende var det altså Randers, som med tre scoringer i anden halvleg kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret.

- På mange parametre var vi rigtig tæt på Randers, men alligevel var vi jo langt fra. Randers viste bare forskellen på et superligahold og et 1. divisionshold. De lavede lige to mål på dødbolde ud af det blå - og forskellen er bare skarpheden. Det handler hverken om held eller uheld, men vi skal bare et niveau op og score på vores chancer, når vi spiller sådan nogle kampe, sagde cheftræner Jacob Neestrup efter opgøret.

Han var helt enig i, at VFF spillemæssigt, organisatorisk og tilmed fysisk mere end matchede Randers FC.

- Vi har lige siddet og talt om, at vi har spillet en god træningskamp, men om, hvilken følelse vi havde siddet med, hvis det her havde været en kamp i 1. division. Vi havde siddet med følelsen af at have spillet en god kamp, men så lukkede vi lige to mål ind på hjørnespark - og det er det, som ikke må ske, så der er plads til forbedring, sagde træneren.

Kampen i tal

Viborg FF-Randers 2-4 (1-1)

Fodbold, træningskamp

Mål: 1-0 Alassana Jatta (5.), 1-1 Alhaji Kamara (14.), 2-1 Achelus Shelove (49.), 2-2 Benjamin Stokke (74.), 2-3 Benjamin Stokke (78.), 2-4 Tosin Kehinde (89.)

Gule kort: Jakob Bonde, VFF. Alhaji Kamara og Tosin Kehinde, Randers FC

Viborg FF 1. halvleg: Mads Knügle - Alexander Fischer, Nikko Boxall, Simon Søndergård, Mikkel Knudsen - Jakob Bonde, Frederik Brandhof, Jeff Mensah - Christian Sivebæk, Alassana Jatta, Mikkel Agger

Viborg FF 2. halvleg: Mads Knügle - Christian Sørensen, Simon Trier, Jacob Dehn, Mikkel Knudsen - Jeppe Grønning, Jeff Mensah (61. Mads Kjellerup), Sofus Berger Brix - Shelove Achelus, Mikkel Agger, Casper Gandrup

Annonce

Perfekt start på en weekend

Årsagen til, at de to klubber havde sat hinanden stævne til en træningskamp er, at begge klubber netop nu har kamppause i Superligaen og 1. division på grund af, at flere spillere er væk på landsholdstjeneste.

- Der vil komme til at være lidt for langt mellem kampene, hvis vi ikke gør sådan noget her. Det er ikke sådan, at vi vil trætte spillerne, og derfor spillede mange også kun 45 minutter, siger Jacob Neestrup, som var tilfreds med udbyttet af kampen.

- For os handlede det meget om, at vi skal bevare det kompetitive gen intakt i hoved og i krop, og det blev en god kamp, hvor vi mødte et godt hold, der kom for at vinde. Så vi blev matchet på det niveau, som vi gerne ville - så det var perfekt før en friweekend, sagde han.

Spillemæssigt var Viborg FF fuldt på højde med gæsterne, som optræder i Superligaen. Foto: Morten Dueholm
Viborg FF var hyppige gæster i Randers-feltet, men var ikke helt skarpe nok på chancerne. Foto: Morten Dueholm
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

S slækker på udlændingepolitikken

Annonce