Annonce
Erhverv

Rapport om tre Viborg-byggerier er klar - kommunen er i gang med at undersøge den

Billeder fra Bach Gruppens byggeri på Vilhelm Ehlerts Allé Viborg. Arkivfoto: Eskil Lyngsøe
En netop færdiggjort rapport afdækker, hvordan tilstanden er på tre parkeringskældere i Viborg, der er bygget af Bach Gruppen. Formand for teknisk udvalg, Johannes Vesterby, håber snart at komme med en konklusion på forholdene.

Viborg: Tre parkeringskældre i Viborg har været under lup i en rapport, som teknisk udvalg i Viborg Kommune har bedt om at få lavet på Bach Gruppens byggerier.

Det drejer sig om parkeringskælderen under Tingvej, under Møgelparkens tre punkthuse samt den nye p-kælder i banebyen på Vilhelm Ehlerts Allé.

- Den tygger vi igennem lige nu. Det er kendt stof - som I også har beskrevet - at vi i efteråret fik udarbejdet en uvildig rapport, og den er klar nu. Lige nu læser vi den igennem for at se, hvad der er op og ned i sagen. Er der væsentlige mangler, eller er det dokumentation, der mangler. Jeg kender ikke indholdet endnu, fortæller Johannes Vesterby.

Annonce

Formanden for teknisk udvalg tør ikke komme med et tidspunkt for en konklusion på rapportens indhold - og derfor kan han heller ikke svare på, hvad de næste skridt i sagen bliver.

- Det kommer an på, hvad alvoren er, og jeg kan ikke sige, hvornår vi kommer med en udmelding, konstaterer Johannes Vesterby.

Alle tre nævnte steder er der synlige udfordringer med betonet i kældrene, som folkebladet tidligere har beskrevet omkring Tingvej og Vilhelm Ehlerts Allé, mens TV Midt Vest har konstateret det samme med en ekspert i kælderen på Møgelparken. Avisen undersøger i øjeblikket muligheden for selv at få rapporten udleveret til gennemsyn.


Lige nu læser vi den igennem for at se, hvad der er op og ned i sagen. Er der væsentlige mangler, eller er det dokumentation, der mangler. Jeg kender ikke indholdet endnu.

Johannes Vesterby, formand for teknisk udvalg


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Friis og Grønning om potentielt snarlig oprykning: - Vi vil stadig vinde vores egne kampe

Sport

Det stinker af superligafodbold - Viborg FF tilbage på sejrskurs mod Helsingør

Annonce