Annonce
Viborg

Café Reborn genåbner efter flere ugers lukning

Dørene åbnes igen hos Café Reborn, efter at indehaver Maj Schiøtte er tilbage efter sygemelding. Arkivfoto: Dorte Søgaard
Indehaver Maj Schiøtte er kommet i behandling for en kronisk sygdom og har det ”bedre end længe”. Onsdag åbner det veganske spisested Café Reborn i St. Sct. Hans Gade igen.
Annonce

Viborg: For en lille måned siden trak Maj Schiøtte stikket. Endda i forlængelse af en ferie.

For indehaveren af - og eneste ansatte i - Café Reborn var drænet for energi. Fuldstændig færdig faktisk.

- Jeg havde ikke haft det godt. Jeg har nok gået og puttet lidt med det og ikke håbet, at kunderne ville lægge mærke til det, men jeg kunne godt mærke med mig selv, at jeg ikke kunne holde til mere end det absolut mest nødvendige. Der var ingen energi til at gøre de ekstra ting, fortæller Maj Schiøtte.

Det viste sig, at hun var ramt af den sjældne sygdom Addison, der giver betændelse i binyrerne. En tilstand, der kan være ganske alvorlig, hvis ikke man kommer i behandling.

Men det er Maj Schiøtte nu, og efter hun har fået helt styr på medicineringen, er symptomerne som kronisk træthed, muskelsmerter, manglende appetit, kvalme og svimmelhed væk.

- Jeg har det bedre end længe - meget længe endda. Jeg kæmper også med mit stofskifte, og lige omkring jul blev jeg rigtig dårlig. Nu er jeg sprængfyldt af energi igen og klar til at åbne. Jeg har gået herhjemme og fået malet gangen, siger Maj Schiøtte.

Derfor åbnes dørene hos Café Reborn igen i dag, onsdag, klokken 11.30. For første gang siden 6. januar.

- Jeg håber ikke, at folk har glemt mig, for det er lang tid at være væk, slutter Maj Schiøtte.

Maj Schiøtte har det "bedre end længe" og glæder sig til igen at servere vegansk mad til kunderne i Reborn. Arkivfoto: Dorte Søgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Man gjorde Viborgs børn fortræd

Viborg

Opfordring til civil ulydighed

Viborg

Efterlyst retspsykiatrisk patient er fundet, anholdt og tilbage i Søndersøparken

Annonce