Annonce
Viborg

Reborn genåbner med nyt koncept i nye lokaler

Maj Schiøtte i den nye lokaler, der nu skal gøres klar til køkkendrift. Foto: Morten Dueholm.
Det plantebaserede spisested Reborn genåbner i St. Sct. Hans Gade - målet er at være klar til oktober.

Viborg: Der er godt nyt til alle, der har savnet at kunne spise lækker vegansk mad fra Reborn.

Ejer Maj Schiøtte har nemlig fundet nye lokaler, og dermed genfødes det populære spisested i St. Sct. Hans Gade 11A.

- Jeg håber, at vi kan blive færdige med lokalerne til oktober. Og jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang med Reborn igen, siger den 37-årige Maj Schiøtte, der længe har haft kig på lokalerne i den hyggelige brostensgade i Viborgs hjerte.

- Men lokalerne er ikke lavet til, at der skal være køkken her. Jeg er derfor utrolig glad for, at min udlejer gerne vil lave så meget om, som der skal til, for at jeg kan åbne Reborn her. Jeg elsker gaden, og jeg synes, at der er flere butikker her, som supplerer mit koncept godt. Samtidig er placeringen og adgangen til parkeringspladser virkelig god. Det er en gade, hvor der kommer mange mennesker igennem hver dag, siger Maj Schiøtte.

Maj Schiøtte har drevet Reborn i syv år i år. Det begyndte i Jernbanegade, hvor hun havde spisestedet, indtil hele herligheden flyttede til Viborg Streetfood.

Her opsagde Maj Schiøtte dog lejemålet og lukkede Reborn i juli i år, da hun ikke kunne få arbejdstiderne i streetfood-konceptet til at harmonere med familieliv og børn.

- Jeg har lært noget alle stederne, og det gør, at jeg har nogle nye spændende tiltag med, når Reborn genåbner, siger Maj Schiøtte.

Den hyggelige St. Sct. Hans Gade har fanget Maj Schiøttes hjerte. Her er lokalerne, hvor Reborn åbner omkring oktober.

Ikke café

Selve konceptet er endnu på tegnebrættet, men Maj Schiøtte kan godt løfte sløret lidt.

- Jeg får ikke café her. Det bliver take away og mad ud af huset. Maden er naturligvis stadig plantebaseret, men fokus kommer i endnu højere grad på økologi også. Samtidig vil jeg gerne lave en lille butiksdel her med emballagefri salg af for eksempel bønner med mere, ligesom jeg pusler med en tanke om at genanvende emballagen fra take away retterne, men det er stadig noget, som jeg skal tænke igennem, hvordan jeg kan gøre, siger Maj Schiøtte.

Lige nu arbejdes der i lokalerne, men snart kan du smutte ned ad sidegaden og hente en vegansk ret hos Reborn igen. Ifølge Maj Schiøtte kan det være en spændende oplevelse at besøge netop sidegaderne i en by.

- Det gør jeg altid selv. Sidegaderne er ofte der, hvor de mest kreative idéer bor, siger Maj Schiøtte.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce