Annonce
Viborg

Reborn lukker: Fremtiden uvis for populært madsted

Reborn lukker sit madsted i Street Food en gang i løbet af sommeren. Om Reborn åbner et andet sted er endnu uvist. Arkivfoto
Hen over sommeren vil vegetar-spisestedet Reborn lukke biksen i Viborg Street Food. Det er usikkert, om madstedet genopstår i en anden form.

Viborg: - Breaking News. Reborns dage på Viborg Street Food er talte.

Sådan lyder et Facebook-opslag fra Maj Schiøtte, indehaver af Reborn. For et år siden flyttede hun Reborn fra hjørnet af Vesterbrogade og Jernbanegade til Street Food.

Det betød samtidig ændrede arbejdstider, og det er ifølge Maj Schiøtte grunden til, at Reborn nu skal lukke på et endnu ikke bestemt tidspunkt hen over sommeren.

- Primært er det på grund af arbejdstiderne. Det er ikke forligeligt at arbejde fredag og lørdag aften, når man har børn og familie, man også gerne vil være sammen med, lyder det fra Maj Schiøtte.

Det er dog ikke sikkert, at Reborn-idéen med plantebaseret mad til priser, hvor alle kan være med, er helt lukket ned.

- Men det kræver, at jeg finder de rette lokaler til den rette pris, for det er ikke billigt at lave vegetarmad fra bunden. Jeg ved, at der er lokaler ledige i byen, men jeg har ikke de samme penge som en restaurant, der serverer store bøffer og rødvin, siger Maj Schiøtte, der gerne vil vende tilbage til det koncept, hun havde før Street Food.

- Der er flere formiddagskunder, som har efterspurgt mad på tider, hvor der er lukket i Street Food. Hvis det hele kan lykkes, vil jeg gerne arbejde med frokostmad igen, da det går bedre i tråd med familielivet.

Annonce

Skal være i Viborg

Alternativt skal Maj Schiøtte finde på noget helt andet at lave.

- Jeg vil have et arbejde, som er i tråd med min moral og etik. Så hvis det er inden for restaurationsbranchen, så skal det stadig være et sted, der tager hensyn til miljøet og kloden generelt. Og de steder er der ikke mange af. Og da jeg ikke ønsker at have en bil, så skal mit arbejde gerne være et sted her i Viborg, siger Maj Schiøtte.

Det er ikke bestemt præcis, hvornår Reborn lukker, men det bliver ”hen over sommeren”, som Maj Schiøtte formulerer det.

- Så det er med at komme ned og smage vores mad nu, hvis man skal nå at have det med, siger Maj Schiøtte med et smil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce