Annonce
Viborg

Red Barnet søger indsamlere i Viborg

1. september afholder Red Barnet sin årlige landsindsamling, som denne gang har fokus på kampen mod mobning og krænkelser blandt børn og unge på nettet. Foto: Mogens Flindt/NORDFOTO
Så er det igen blevet tid til den årlige landsindsamling for Red Barnet. I år har landsindsamlingen særligt fokus på kampen mod mobning og krænkelser blandt børn og unge på nettet, og der mangler stadig indsamlere i Viborg.

Viborg: En ud af ti unge i Danmark er blevet mobbet på nettet inden for de seneste par måneder. I Viborg Kommune svarer det til, at omkring 1200 unge mellem 9 og 18 år for eksempel har modtaget grimme beskeder på Facebook eller fået delt pinlige billeder på nettet uden tilladelse.

Søndag den 1. september samler Red Barnet ind til de udsatte børn, der har allermest brug for det – både i Danmark og ude i verden. I år har organisationen særligt fokus på de alvorlige konsekvenser ved mobning og krænkelser på nettet, som børn og unge oplever herhjemme.

– Ingen børn skal stå alene i den slags svære og uoverskuelige situationer. Derfor rækker Red Barnet ud og opfordrer til, at man melder sig som indsamler, så vi sammen kan gå til kamp mod problemet, siger Red Barnets generalsekretær, Johanne Schmidt-Nielsen.

Red Barnet mangler stadig indsamlere i Viborg.

På organisationens hjemmeside er der mulighed for selv at vælge sin rute. Red Barnet sender derefter en indsamlingsbøtte hjem til indsamlerne på deres adresse.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Diamantbryllup

Annonce