Annonce
Livsstil

Redaktørens klumme: Pipgok-påskepynt

Påsken er en undskyldning for at finde det glade, det gule og de runde former frem og lade dem dominere boligen for en stund. Akkurat som i det samlerhjem, vi besøger i denne uges boligreportage.

Men håbet er også, at påskedagene bliver fyldt med en anden form for gult, nemlig solskin, så vi nu for alvor kan mærke, at det er forår.

Og at det er kommet for at blive.

Det allerbedste ved påskedagene er, at der er så mange af dem i streg.

Så man kan virkelig nå det hele: Rode i haven som en glad trøffelgris, finde en plet i solen og gro fregner, spise lækker påskemad, sidde i avis- og kaffesituation det meste af dagen, læse bøger og sove længe.

Påskehøjtiden er fyldt med traditioner, som igen i år er udfordret af covid-19-restriktioner. Især de vigtige påskemåltider med familien er svære at gennemføre.

Tænk kreativt, som jeg så, at en familie havde gjort: De mødtes på halvvejen i hver sin bil, parkerede ved siden af hinanden, rullede vinduerne ned, og så flød snakken mellem bilerne, mens den medbragte kaffe og kage blev nydt.Påskehøjtiden er fyldt med traditioner, som igen i år er udfordret af covid-19-restriktioner. Især de vigtige påskemåltider med familien er svære at gennemføre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

Dobbelt målscorer i stor VFF-sejr: Er mest ærgerlig over, at jeg ikke laver det tredje

Viborg FF For abonnenter

Karakterbogen: Topscorer og legendekandidat blandt de bedste mod Fredericia

Viborg FF

VFF med sikker sejr i jubilæumsfejring: Deble tilbage på måltavlen

Annonce