Annonce
Viborg

Redningsaktion for grillbar: Nogle gange skal man holde fast i det, man har

Johnny Vestergaard opfordrer viborgensere til at stå sammen om at redde Queens Corner. Arkivfoto
I et forsøg på at genetablere grillbaren Queens Corner er Johnny Vestergaard kommet med et opråb på Facebook: Stå sammen og køb en anpart, så Viborg igen kan få en lokal grill.

Viborg: - Det må ikke ske for byen.

Sådan indleder den lokale forretningsmand Johnny Vestergaard et opslag på Facebook, hvor han opfordrer viborgenserne til at stå sammen.

I går kom nyheden nemlig frem, at den lille grillbar Queens Corner ved Q8 på hjørnet af Indre Ringvej og Kirkebækvej efter 27 års virke er gået konkurs.

Det fik samme aften Johnny Vestergaard til tasterne med en opfordring.

- Nogen, der er med på at genstarte grillen? Et lille ApS med indskud på 5-10.000 kroner pr. aktie. Kom frisk. Viborg skal ikke være uden lokal grill, lød det.

Annonce

Positive tilbagemeldinger

Siden har Johnny Vestergaard fået masser af positive tilbagemeldinger fra folk, der er med på at støtte op om projektet. Det fortæller han, da folkebladet fanger ham på en mobilforbindelse.

- Mens vi har talt sammen, er der tikket tre beskeder ind med støtte, fortæller Johnny Vestergaard.

Om prisen bliver 5000 eller 10.000 kroner er ikke fastlagt, men det bliver helt sikkert en fast pris for en anpart, og det bliver formentlig også i den prisklasse.

- Vi er ikke interesseret i, at nogle kommer med et par hundrede kroner eller med 200.000. Det her skal være et projekt, hvor vi står sammen som viborgensere, siger Johnny Vestergaard.

Han har ikke regnet på, hvor mange penge der skal ind eller tænkt i, hvem der skulle forpagte grillen, hvis det lykkes at samle penge nok.

- I første omgang stikker jeg bare en finger i jorden, lyder det.

Nostalgi

Det er hverken med øje for profit eller en særlig hang til pølser eller grillkylling, der har fået Johnny Vestergaard til at tage initiativet. Han gæster i snit grillbaren fem til ti gange på et år.

Han har til gengæld svært ved at se gamle forretninger og institutioner forsvinde ud af bybilledet.

- Du kan godt kalde det nostalgi. Når jeg går gennem Sct. Mathias Gade, så savner jeg, at der er en pølsevogn. Var der stadig seks pølsevogne tilbage i byen, så ville jeg ikke tage den kamp. Men de ting er ved at forsvinde.

- Jeg ser alle mulige ting fra min barndom blive erstattet af noget andet. Hvor jeg tidligere kunne besøge den lille købmand, er der nu en frisør eller et pizzeria. Man kan snart heller ikke besøge en pølsevogn mere. I stedet kan vi købe en fransk hotdog for en 10’er i storcenteret. Det ærgrer mig, fortæller Johnny Vestergaard, der har stor tro på, at han kan lykkes med sin idé.

- Hvis man som privatperson eller firma kan undvære 5000 kroner, så kan man måske være med til at redde grillbaren. Og så skal vi have ændret navnet, så det bliver en grillbar, der får et Viborg-navn, så den kan repræsentere os alle, slutter Johnny Vestergaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Ny medieansvarlig i Mediehuset Viborg

112

Mand sigtes for drabsforsøg ved Paludan-demo - politiet anholder mistænkt medgerningsmand

Annonce