Annonce
Viborg FF

Redningsmanden: Jeg troede, jeg var offside

Jeppe Grønning glædede sig over udligningen og spillet på banen. Foto: Morten Pedersen
Jeppe Grønning kaldte det for helt vildt, at VFF ikke scorede, før han selv sørgede for udligningen dybt inde i overtiden mod Næstved.

Viborg: Så gjorde han det igen - scorede.

For anden kamp i træk slog anfører Jeppe Grønning til for Viborg FF, og denne gang sikrede han sit hold et point i topkampen mod Næstved med et mål fem minutter inde i overtiden på Energi Viborg Arena.

- Vi gjorde mange ting rigtig godt i denne kamp, og det er jo helt vildt, at vi ikke scorede noget før. Vi lagde et stort tryk på Næstveds felt, vi ramte stolpen, og vi havde følelsen af, at der hele tiden ville komme en ny mulighed. Den kom så heldigvis til sidst, sagde Jeppe Grønning efter kampen.

Nicklas Røjkjær fik i VFF's sidste angreb skudt på mål, og Jeppe Grønning stod lige i skudlinjen - klar til at følge op.

- Jeg havde egentlig fornemmelsen af, at jeg var offside, da jeg vendte mig om i feltet, og måske var det derfor, jeg var så rolig, da jeg sparkede den ind. Det var en kæmpe forløsning, sagde Jeppe Grønning med et smil.

Jeppe Grønning kaldte det for en blanding af uheld og manglende dygtighed, at VFF ikke fik scoret noget før i en kamp, som hjemmeholdet sad tungt på.

- Vi er sindssygt frustrerede over, at vi ikke vandt den her kamp. Vi vil gerne snart vinde på hjemmebane, og vi skulle have vundet i dag. Men vi bliver nødt til at se på præstationen, som var god, og hvis præstationerne er gode over tid, så skulle resultaterne gerne komme. I dag gjorde vi rigeligt til at vinde. Vi vandt desværre ikke, men vi leverede varen spillemæssigt og viste, at vi er stærke nok til at være med i toppen, sagde Jeppe Grønning.

Jeppe Grønning scorede igen for Viborg FF.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce