Annonce
Sport

Regn og vind kunne ikke stoppe præcisionsspring

Der blev afviklet to konkurrencer i Viborg i weekenden. Både DM i klassisk præcisionsspring og speedpræcision blev afgjort med Skydive Viborg som arrangør. Foto: Morten Dueholm

Der blev landet på en 20?er i Viborg i weekenden, da landets bedste præcisionsspringere i faldskærm kæmpede om DM samt i den lokalt dominerede speedpræcisions-konkurrence.

Da et kraftigt regnvejr satte ind lørdag, måtte flyene blive på jorden og faldskærmene stå i deres sække. I halvanden time tog den ene byge den anden, og det satte springene på standby, da der blev afviklet DM i præcisionsspring og speedpræcision i Viborg.
Godt afsted med Viborgs søer som udsigt skulle springerne forsøge at ramme plet på landjorden. Foto: Mark Grotkjær Lauritsen
Den megen regn ødelagde dog ingenlunde mesterskaberne.
Navneændringen fra Midtjysk Faldskærmsklub til ?Skydive Viborg blev markeret med offentligørelsen ?af nyt logo og skilte. Foto: Morten Dueholm
»Det har vi prøvet mange gange før, og det endte jo også med at klare op igen. Vinden var dog også lige kraftig nok til en del af konkurrencen, så vi måtte også inddrage en del af søndagen, men vi fik da afviklet det hele,« siger arrangør Thomas Riisgaard efter det sidste spring var sprunget.
Undervejs med masser af skyer - som tidligere lørdag også gav regn og forstyrrede springerne. Foto: Morten Dueholm
Faldskærmsklubben Skydive Viborg - der tidligere hed Midtjysk Faldskærmsklub - havde på forhånd håbet på en del tilskuere for at fremme sporten lokalt. Og fremmødet endte da også med at blive pænt.
»Der var okay med tilskuere. Mange stod et andet sted, end vi havde regnet med, så det var svært at tælle op. Men der var i hvert fald en del, som kiggede på,« fortæller Thomas Riisgaard.
Han kunne også glæde sig over, at det var et par af klubbens egne springere, som hentede topplaceringer i speedpræcision.
»Morten Leth og Mikkel Rasmussen blev henholdsvis nummer et og to, mens Rune Klitgaard fra Aarhus blev tre'er,« fortæller Thomas Riisgaard.
Til gengæld kunne ingen lokale blande sig blandt de bedste til DM i præcisionsspring. Har vandt Pernille Lykke foran Michael Burmester og Bjarne Andersen på anden- og tredjepladsen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

Dobbelt målscorer i stor VFF-sejr: Er mest ærgerlig over, at jeg ikke laver det tredje

Viborg FF

VFF med sikker sejr i jubilæumsfejring: Deble tilbage på måltavlen

Annonce