Annonce
Rundt om Viborg

Regnskab: Flyselskab kom godt igennem 2019

Det overordnede holdingselskab bag flyselskabet DAT kom ud af 2019 med et overskud på 17,1 million kroner. Privatfoto: DAT
Annonce

Karup: DAT Holding A/S, det overordnede selskab for det flyselskab, der betjener ruten mellem Midtjyllands Lufthavn ved Karup og Københavns Lufthavn i Kastrup, har offentliggjort sit regnskab for 2019.

Regnskabet viser et plus på 17,1 million kroner før skat - på basis af en omsætning på lidt over en milliard kroner.

Det samlede resultatet indeholder både over- og underskud i de bagved liggende selskaber. Men samlet set er ejer og direktør hos DAT, Jesper Rungholm, tilfreds, idet han peger på, at DAT's leasingselskab kom ud med "et stærkt resultat" på 44 millioner kroner før skat.

Modsat var der et underskud på 31 millioner kroner i DAT A/S, mens i 2018 var det næsten dobbelt så stort. Dertil kommer, at et minus på fire millioner kroner forrige år i det litauske datterselskab sidste år blev vendt til et plus på fem millioner kroner.

Jesper Rungholm erkender, at situationen i 2020 med coronakrisen er helt anderledes. Men han er dog på sin virksomheds vegne optimistisk.

- Den benhårde indsats i 2019 sammenkoblet med covid-støttepakker og vores medarbejderes vilje til at kæmpe har bragt os i en position, hvor vi har både råd og midler til at tage initiativ og finde og tage de muligheder, der altid opstår i en krisetid, siger han i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Viborg

De ældste elever fik forfatter-tip

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

DF-gruppeformand vil have minister ind i sag om voldstrusler på Viborg Rådhus: - Det skal i min optik koste en udvisning

Udland

Anden bølge er i gang: Tyskland kan blive lukket land for danskere lige om lidt

Annonce