Annonce
Rundt om Viborg

Regnvandsbassin blev glemt

Regnvandsbassinet, som kommunen nu har solgt, ligger på Kratvej 2 i Hvidding.

Hvidding: Et regnvandsbassin, som ligger på Kratvej 2 ved Hvidding i den østlige udkant af Viborg Kommune, blev glemt, da kommunen privatiserede spildevandsområdet i 2010. Dengang skulle det som de øvrige spildevandsanlæg have været overdraget til Energi Viborg, men bassinet blev overset.

Det får parterne nu rettet op på ved, at Energi Viborg køber regnvandsbassinet til den beskedne pris af 14.880 kroner. Viborg Byråd godkendte på sit seneste møde handelen.

Viborg Kommune er nået frem til prisen ved at få en ejendomsmægler til at vurdere værdien af arealet. Ejendomsmægleren mener, at prisen bør være 10 kroner per kvadratmeter, og arealet er på 1488 kvadratmeter. Det fremgår af ejendomsmæglerens vurdering, at arealet, som det ligger i dag, ikke har nogen reel værdi, men hvis det uden regnvandsbassin skulle sælges til en landmand, ville prisen være 10 kroner per kvadratmeter.

Ved byrådets behandling af sagen sad en række af medlemmerne uden for døren. Allan Clifford Christensen, Anders Korsbæk Jensen, Peter Juhl, Martin Sanderhoff og Ove Kent Jørgensen var inhabile, fordi de er medlemmer af bestyrelsen for Energi Viborg.

jak

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Dyrebakken ikke klar til at åbne

Læserbrev

To politiske veje for Danmark

Annonce