Annonce
Rundt om Viborg

Rejsegilde: Ny plejehjemsforstander præsenteret

Formanden for Løgstrup Friplejehjem, Anders Jensen, præsenterede i forbindelse med rejsegildet den nyansatte, kommende forstander: 43-årige Susanne Antoinette Søe Mikkelsen fra Vinderslev. Foto: Morten Pedersen
Med tre måneders forsinkelse blev der fredag holdt rejsegilde for det kommende Løgstrup Friplejehjem. Forstanderen bliver 43-årige Susanne Mikkelsen fra Vinderslev.
Annonce

Løgstrup: Med cirka tre måneders forsinkelse blev der fredag holdt rejsegilde for det kommende Løgstrup Friplejehjem.

Men selv om coronakrisen i slutningen af marts spændte ben for kranseopsætning med videre, gik selve byggearbejdet videre, og på den måde kunne bestyrelsen og byggefolk i forbindelse med rejsegildet den 26. juni fremvise et byggeri, der i højere grad end sædvanligt ligner et færdigt resultat.

Både krans og flag kom til tops på byggeriet, da der fredag blev holdt forsinket rejsegilde for det kommende Løgstrup Friplejehjem. Foto: Morten Pedersen

Det var også noget af det, som formand Anders Jensen pegede på i sin tale. Og han var meget tilfreds med udviklingen og fremdriften:

- Vi er i bestyrelsen meget trygge ved, at det bliver et godt og solidt byggeri, sagde han til håndværkerne.

Opførelsen af Løgstrup Friplejehjem følger ifølge formand Anders Jensen tidsplanen, og beboerne forventes at kunne flytte ind omkring 1. december i år. Foto: Morten Pedersen
Annonce

Den nye forstander

På samme vis var formanden glad for at kunne præsentere Løgstrup Friplejehjems kommende forstander i forbindelse med rejsegildet.

Forstanderen, der blev ansat for en uges tid siden, hedder Susanne Antoinette Søe Mikkelsen. Hun er 43 år og bor i Vinderslev ved Kjellerup. Susanne Mikkelsen er uddannet sosu-assistent og kommer fra en stilling som leder af et kommunalt plejecenter i Vejle.

Hun fortalte, at hun ser frem til at være med til at udvikle og præge et plejehjem helt fra begyndelsen. Blandt andet derfor søgte hun jobbet.

- Jeg er meget åben over for, hvad der skal ske. Endnu er jeg mest overrasket og glad over, at jeg fik tilbudt jobbet, sagde Susanne Mikkelsen til folkebladet.

Hun tiltræder stillingen som plejehjemsforstander i Løgstrup den 1. september. Det er tre måneder, før den forventede indvielse af friplejehjemmet. Ifølge Anders Jensen følger byggeriet tidsplanen.

Annonce

Inspiration fra andre

Løgstrup Friplejehjem får plads til 24 beboere, som får lejligheder i to fløje, der mødes i et stort fællesareal med blandt andet køkken og fællesstue.

Løgstrup Friplejehjem får to lejlighedsfløje, der mødes omkring et stort fællesareal med blandt andet køkkener og opholdsstue. Foto: Morten Pedersen

Det er byggefirmaet Ginnerup fra Skive, som er hovedentreprenør. Firmaet er samtidig i gang med at bygge et friplejehjem i Dommerby ved Skive. Dette byggeri er et par måneder foran det i Løgstrup.

- Vi har aftalt, at Ginnerup begår fejlene i Dommerby og derefter retter dem i forhold til Løgstrup, sagde Anders Jensen med et smil på læben.


Vi har aftalt, at Ginnerup begår fejlene i Dommerby og derefter retter dem i forhold til Løgstrup

Anders Jensen, formand for Løgstrup Friplejehjem


Løgstrup Friplejehjem bliver naturligvis sin helt egen. Men der er hentet gode ideer og inspiration fra andre, lokale friplejehjem - blandt andre Klejtrups.  Jon Pugholm, der var primus motor bag Klejtrup Friplejehjem, er da også tilknyttet Løgstrup-projektet som konsulent. Lige som han var det i forbindelse med Frederiks Friplejehjem, som blev indviet for et par år siden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

En hård nød at knække på Mellemvej

Viborg

Mindeord om Tove Nielsen

Viborg

Ny, stor Aldi åbner sidst på året

Annonce