Annonce
Viborg FF

Rekordstime er en realitet - Viborg FF slog bundproppen Skive uden problemer

Viborg FF vandt igen. Fredag aften blev Skive besejret uden de helt store sværdslag. Dermed fortsætter VFF den flotte march i toppen af rækken. Arkivfoto: Johnny Pedersen
Viborg FF fortsatte den imponerende stime i toppen af 1. division. I 20. spillerunde blev Skive slået uden de store problemer. Dermed satte VFF klubrekord med 20 kampe i træk i 1. division uden nederlag.

Fodbold: Viborg FF bliver bare ved og ved.

Fredag aften sejrede holdet for femte gang i træk, da Skive uden problemer blev slået 3-0.

Dermed har VFF sat ny klubrekord, da stimen med 20 ubesejrede kampe i træk overgår en stime på 19 kampe fra oprykningssæsonen 2012/2013.

Samtidig betyder de tre point, at der virkelig er lagt pres på Esbjerg og Silkeborg, som spiller lørdag og søndag. VFF er nu otte point foran Esbjerg og 10 foran Silkeborg - dog for en kamp mere.

For en gangs skylde havde Viborg FF verbal støtte af en flok at klubbens mest inkarnerede fans.

En af klubbens fanfraktioner havde anmeldt en lovlig demonstration ved Skive Museum - og dermed kunne en relativt stor flok Viborg-fans tage opstilling med fint udsyn ned over stadion - og tæt nok på, at man sagtens kunne høre støttesangene inde på stadion.

Fansene havde også sørget for et banner med "fans på stadion" for at markere utilfredsheden med, at det endnu ikke er muligt at lukke tilskuere ind til fodboldkampe i Danmark.

Fra pladsen ved museet kunne fansene se VFF sætte sig på opgøret, som blev spillet på en særdeles knoldet og ujævn græsplæne.

Bolden hoppede og dansede gevaldigt, hvilket gav en del fejl, men VFF satte sig alligevel på begivenhederne.

Tidligt i kampen fik Fredrik Brandhof en kæmpe mulighed for at score, da han fikst blev spillet i dybden af Tobias Bech.

Fra spids vinkel bragede han løs, men bolden sad lige i hovedet på Marcus Bobjerg i Skive-målet, hvorefter den blev reddet.

Skive stod meget dybt på banen, men lurede på kontraer. En enkelt gang var Thomas Dalgaard faktisk ved at slippe igennem, men han blev dømt offside, hvilket Skive-lejren var stærkt utilfreds med.

VFF sværmede dog mere og mere om Skive-målet, og efter små 20 minutter kom scoringen så.

Igen var det efter en dødbold. Sebastian Grønning fik snittet bolden videre til Jeppe Grønning, som tæt under mål prikkede sin første sæsonscoring i nettet.

VFF rakte ud efter flere scoringer. Christian Sørensen testede Marcus Bobjerg på et frispark, mens Justin Lonwijk i to omgange havde fine tilbud for at score sit første officielle mål, ligesom Tobias Bech også havde en fin chance.

Kampen i tal

Skive-Viborg FF 0-3 (0-1)

Fodbold, 1. division, 20. spillerunde

Mål: 0-1 Jeppe Grønning (18.), 0-2 Younes Bakiz (56.), 0-3 Sebastian Grønning (72.)

Gule kort: Frederik Mortensen (Skive), Alassana Jatta (Viborg FF)

Dommer: Lasse Læbel Graagaard

Viborg FF: Lucas Lund - Frans Putros, Lars Kramer, Mads Lauritsen (81. Lorenzo Gordinho), Christian Sørensen - Jeppe Grønning (81. Sofus Berger), Justin Lonwijk, Frederik Brandhof - Tobias Bech (61. Alassana Jatta), Sebastian Grønning (72. Davit Skhirtladze), Younes Bakiz (72. Mads Aaquist).

Men der blev ikke scoret yderligere.

I stedet viste Skive lidt tænder i slutfasen af halvlegen, men kom ikke tættere end et halvspagt forsøg på et langskud fra Jacob Vetter.

VFF kunne dog med rette have ønsket sig at føre større ved pausen.

Annonce

Rodet - men effektivt

Anden halvleg begyndte faktisk ikke særlig godt for VFF.

Spillet hang ikke rigtig sammen, og det lykkedes for Skive at presse spillet lidt fremad i halvlegens åbning, hvor VFF'erne virkede lidt usikre i boldomgangen.

Men det lykkedes alligevel at komme foran 2-0 tidligt i halvlegen.

Et stille og roligt opspil gav plads i højresiden, hvorfra bolden blev spillet fladt ind til Younes Bakiz, som trak sig flot fri og sparkede bolden i nettet.

Dermed lignede det en umulig opgave for bundproppen at gøre noget som helst ved VFF.

Skive forsøgte sig dog med et pres, som blev skabt på ren og rå energi. Det virkede ganske godt, for VFF'erne havde i anden halvleg rigtig svært ved at fastholde bolden.

Den vanskelige bane gjorde det nærmest umuligt at spille bold, og VFF havde dårlig boldomgang i en periode, hvilket Skive udnyttede til at komme mere med.

Det gav en enkelt afslutning med Lasse Møberg, men den kunne Lucas Lund redde uden problemer.

Og selv om tingene ikke kørte for VFF, så lykkedes det alligevel at straffe bundproppen yderligere.

Igen spillede VFF bolden relativt roligt op. Denne gang var det i venstresiden, hvorfra bolden blev spillet fladt ind. Younes Bakiz pressede på, hvilket blot fik bolden til at springe videre til Sebastian Grønning, som uden problemer trampede en scoring i nettet.

Og så blev topscoreren og den stærkt spillende Younes Bakiz ellers pillet ud, mens Skhirtladze og Aaquist fik chancen for det VFF-hold, som i næste spillerunde skal krydse klinger med Esbjerg i et topopgør.

Det kunne godt mærkes en smule på kampen, at den var afgjort. Gnisten forsvandt, og VFF tillod sig endda at tage både Jeppe Grønning og Mads Lauritsen ud med 10 minutter igen - formentlig for ikke at risikere, at de to profiler løb ind i gule kort, som ville sende dem i karantæne i næste uges topkamp.

Så afslutningen blev en meget fredelig affære, hvor der ikke skete det hele store.

Og VFF-spillerne kunne efter kampen lade sig tiljuble af fanflokken, som i god ro og orden havde overværet kampen - og dermed set VFF tage endnu et lille skridt mod en oprykning.


Dermed har VFF sat ny klubrekord, da stimen med 20 ubesejrede kampe i træk overgår en stime på 19 kampe fra oprykningssæsonen 2012/2013

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce