Annonce
Viborg

Rektor: Det bedste, der kunne ske

Midtbyens Gymnasium er klar til at modtage de yngste elever.
Rektor på Midtbyens Gymnasium er lykkelig over, at den spritnye skole næsten bliver "normal" inden sommerferien.

Viborg: Hov! Hvad skete der lige med os?

Således tænkte vel omkring 30.000 elever på landets gymnasieskoler for et par uger siden, da Mette Frederiksen i opløftet stemning kunne fortælle, at de ældste elever i grundskolerne fik lov til at vende tilbage.

En lang næse for 1.- og 2.-g'erne, for de måtte pænt blive hjemme, men også denne ufrivillige eksklusion er nu fortid. Næsten da, for først fra og med på onsdag må de 30.000 elever vende "hjem".

For nogen bliver det faktisk et helt nyt hjem. Det gælder 1.- og 2.g'erne på hhx og htx i Viborg, for disse elever - cirka 600 - har endnu ikke set eller besøgt deres nye skole - Midtbyens Gymnasium.

- Det er fantastisk, at vi får lov til at tage imod eleverne inden sommerferien. Det havde været lidt en tam omgang, hvis eleverne først kunne komme efter ferien, siger rektor på Midtbyens Gymnasium, Bo Lykke Fredsgaard.

Skolen har allerede gjort de første forberedelser, således at de cirka 600 elever kan begynde. Den virtuelle undervisning fortsætter i et vist omfang, for der er stadig mange krav, som skal overholdes.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Digital hjælp er blevet gratis

Annonce