Annonce
Sport

Reserve skaffede afgørende straffespark - skønt at gøre en forskel

Casper Gandrup fremskaffede det straffespark, som blev afgørende i søndagens kamp i Hvidovre. Arkivfoto: Johnny Pedersen
Casper Gandrup har primært en reserverolle hos Viborg FF. Søndag var det ham, som kom ind og fik det afgørende straffespark. Han var dog længe i tvivl om dommeren ville dømme det.
Annonce

Fodbold: Det var en af folkene fra bænken, som kom ind og var med til at sørge for, at Viborg FF søndag hentede den tredje sejr på stribe.

VFF havde haft masser af chancer, men havde kun scoret en enkelt gang. Men så kom Casper Gandrup på banen - og det viste sig at få afgørende betydning.

- Jeg fik bolden og tog et træk forbi min modstander, der så ramte mig. Jeg kan simpelthen ikke sige, om kontakten begyndte før eller efter, at jeg kom ind i feltet, men jeg landede i hvert fald inde i feltet, sagde Casper Gandrup, som dog ikke troede, at han havde fået et straffespark.

- Det virkede virkelig som om, at dommeren var i tvivl om han skulle dømme frispark eller hvad. Men han endte med straffespark, hvilket blev ret vigtigt. Jeg må dog sige, at jeg troede der var frispark - jeg var i hvert fald på vej ind i feltet, da jeg troede, at vi skulle sparke et indlæg ind, men så pegede han på pletten, sagde Casper Gandrup.

Der har været langt mellem spilleminutterne til Casper Gandrup, men de mange skader i VFF-truppen har betydet, at han nu får mulighed for at gøre en forskel - og det er han glad for.


Det virkede virkelig som om, at dommeren var i tvivl om han skulle dømme frispark eller hvad. Men han endte med straffespark, hvilket blev ret vigtigt

Casper Gandrup


- Vi havde virkelig brug for, at der var nogle, som kom ind og gjorde en forskel. Det hele flød ikke for os, så det var så vigtigt, at vi fik en sejr sådan en dag - og jeg er bare glad for, at jeg hjalp os i den rigtige retning, sagde han.

Hvidovre fik lagt tryk på i slutfasen, og det var stressende for Casper Gandrup og kompagni.

- De fik et par chancer. Vi var gode til at afværge, men vi var nok også lidt heldige - men vi kunne næsten ikke forvente andet. Det var en kamp, som skulle forsvares hjem - og det blev den, sagde Casper Gandrup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Flid for et godt formål

Annonce