Annonce
Viborg

Restaurant Flammen åbner nyt koncept i Viborg

Fra den 28. maj bliver det muligt at tage maden med fra Restaurant Flammen i Viborg. Pressefoto
Viborg er en af de første byer, der får mulighed for at sætte tænderne i Flammens nye takeaway-koncept.

Viborg: Det er ofte skønt, at spise ude - men andre gange har man bare brug for hjemmets fire vægge omkring sig, når man indtager sit måltid.

Og har man lyst til noget på Restaurant Flammens menukort, så bliver det snart også muligt at tage maden med sig. Fra tirsdag den 28. maj bliver det således muligt at få takeaway fra Flammen i Viborg.

- Vi glæder os til at kunne give vores gæster mulighed for dele Flammen-oplevelsen med familie og venner endnu oftere, fordi det nu bliver muligt at tage den gode mad med hjem, siger Simon Mandøe Svendsen, General Manager på Flammen i Viborg, i en pressemeddelelse.

Flammens takeaway er blevet testet siden nytår, og Viborg er blandt de første byer, som får lov til at smage på det særlige menukort.

Større valgfrihed

Flammen er kendt for sin store buffet med forskellige valgmuligheder inden for kød, tilbehør, sauce og salat. Og den valgfrihed går igen i takeaway-menukortet, lover administerende direktør Piet Klein.

- Når man spiser hos os, kan hele familien få det, de hver især ønsker, og sådan skal det også være, når man bestiller takeaway til afhentning og spiser sin mad fra Flammen derhjemme, siger direktøren.

Ud over de fastlagte menuer, hvor især ’Go’e ben og fritter’ har vist sig at være populært, tilbyder Flammen også en "Bland-selv menu", hvor det er muligt at håndplukke og sammensætte sine favoritter blandt takeaway-kortets muligheder. Derefter bliver det hele pakket og står klar til afhentning i restauranten.

- Man kan selvfølgelig sammensætte sin personlige menu med det hele. Men man kan også nøjes med at bestille kød, hvis man vil slippe nemmere i køkkenet, når man får gæster, forklarer Piet Klein og tilføjer:

- Vi har bestræbt os på at skabe et takeaway-koncept, der både kan være en hjælp til dem, der godt kan lide at lave mad, men som mangler tid. Dem, der gerne vil servere en romantisk middag for kæresten nemt og hurtigt. Og dem, der bare vil hygge sig derhjemme med lidt ekstra forkælelse.

Efter planen vil alle kædens danske restauranter tilbyde Flammen TakeAway i løbet af 2019, men Restaurant Flammen Viborg er altså blandt de første, der kan tilbyde sine kunder at tage maden med hjem. Det bliver markeret med 20 procents takeaway-rabat i resten af maj og hele juni.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce