Annonce
Sport

Knap 5000 billetter solgt: Restriktioner nedtoner fodboldfest i aften - men viborgenserne bakker stadig fint op om kvindelandsholdet

Torsdag aften spiller kvindelandsholdet VM-kvalifikationskamp mod Malta på Energi Viborg Arena. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Torsdag aften spiller kvindelandsholdet VM-kvalifikationskamp mod Malta på hjemmebane i Viborg. Optakten til kampen har været noget anderledes end normalt, men viborgenserne bakker fortsat op.

Fodbold: Åbne træninger, besøg i lokale fodboldklubber og autografskrivning er normalt noget af det, viborgenserne kan opleve, når kvindelandsholdet gæster "hjembyen".

Sådan er det dog ikke denne gang, hvor landsholdet i øjeblikket er i Viborg forud for VM-kvalifikationskampen mod Malta torsdag aften.

UEFA har fortsat stramme corona-regler, hvilket betyder, at holdet mere eller mindre skal befinde sig i sin egen boble, og at det derfor ikke er muligt at lave lokale aktiviteter i klubberne. Al kontakt med fans må altså vente til selve kampen på Energi Viborg Arena.

Annonce

Det har dog ikke sat en stopper for ambitionerne hos Viborg Kommune, der fortsat forsøger at gøre både kamp og optakt særlig.

- Vi vil jo gerne gøre det til mere end en fodboldkamp, så det bliver en hel fodboldfest for tilskuerne inde på stadion. Vi har som altid fanzone inden kampen, hvor der blandt andet er konkurrencer, ansigtsmaling og salg af merchandise. Vi vil også sørge for, at stadion bliver pyntet med flag, der vil være underholdning, og der vil være kåringer af dem, der skaber den bedste stemning, siger Pia Viller Arendt, der er lokal tovholder på kvindelandsholdets kampe i Viborg.

Pænt publikumstal

Indtil videre er der solgt knap 4600 billetter til torsdagens opgør. Og selvom arrangørerne selvfølgelig håber at se så mange som muligt på stadion, så er tovholderen hos Viborg Kommune fint tilfreds med antallet af solgte billetter.

- Det må siges at være et meget pænt publikumstal – taget i betragtning af, at det er to år siden, der sidst kunne komme publikum ind og se landsholdet spille her i Viborg. Så vi er selvfølgelig meget glade for i Viborg Kommune, at viborgenserne fortsat bakker op om kvindelandsholdet, siger Pia Viller Arendt.

Det må siges at være et meget pænt publikumstal – taget i betragtning af, at det er to år siden, der sidst kunne komme publikum ind og se landsholdet spille her i Viborg. Så vi er selvfølgelig meget glade for i Viborg Kommune, at viborgenserne fortsat bakker op om kvindelandsholdet

Pia Viller Arendt, lokal tovholder

Samtidigt er kommunen også opmærksom på den prisstigning, som DBU har valgt at lægge på kvindelandsholdets kampe. 150 kroner koster en langside-billet nu, og hvorvidt prisstigningen har betydning for billetsalget, vil Viborg Kommune undersøge og være i dialog med DBU omkring.

Annonce
Alarm 112 For abonnenter

Pludselig stod der en kvart million på kontoen: Hashhandleren anede ikke, hvor de kom fra - påstår han

Rundt om Viborg

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Mandagens coronatal: 752 nye tilfælde af coronavirus det seneste døgn - højeste prositivprocent siden august

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Babyboom på vej: Skrigende behov for børnepasning i øst og vest

Sport For abonnenter

Målræven Stine Andersen gør status: - Jeg håber snart, jeg brænder banen af igen

Alarm 112

Husk paraplyen: DMI varsler voldsomme mængder regn på vej

Viborg

Forsvaret forurenede bæk: Nu skal kød fra kvæg alligevel testes for giftstoffer

Navne

Mød Sabrina: Selvudnævnt serie- og filmnørd, kulturel storforbruger - og ny kvinde på folkebladets redaktion

Viborg FF For abonnenter

Genlæs liveblog: Viborg FF-reserver vinder sikker 4-0-sejr over Hobro

Sport

Fuldt fokus på fodboldfesten: - I ferien er det oplagt at gøre noget ekstra for den rød-hvide stemning

Rundt om Viborg

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Alarm 112

Romerlys og ballade foran stadion efter fredagens superligakamp: - Man skal høre efter, hvad politiet siger

Erhverv

Tak for indsatsen: Jysk-ansatte bliver belønnet med million-bonus

Debat

Et sundhedsvæsen i knæ: Hvorfor kun mundtlig orientering

Sport For abonnenter

Serieoverblikket: Stor spænding i begge ender af tabellen

Livsstil

Lene forelskede sig i både ridestilen og ridelæreren

Annonce